«Once Upon a Time in Hollywood», «The Irishman» και «Bombshell» φαβορί στις υποψηφιότητες για τα SAG 2020

«Once Upon a Time in Hollywood», «The Irishman» και «Bombshell» φαβορί στις υποψηφιότητες για τα SAG 2020
epa08040173 US actor/cast member Harvey Keitel presents the movie 'The Irishman' during the 18th annual Marrakech International Film Festival, in Marrakech, Morocco, 02 December 2019. The film festival runs from 29 November to 07 December 2019. EPA/JALAL MORCHIDI Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η 26η τελετή απονομής των βραβείων της SAG - AFTRA θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2020 στο Shrine Auditorium, στο Λος Άντζελες.

Η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» (Κάποτε στο… Χόλιγουντ), το  γκανγκστερικό έπος του Μάρτιν Σκορσέζε «The Irishman» (Ο Iρλανδός) και το «Bombshell», δράμα του Τζέι Ρόους για το σκάνδαλο που οδήγησε στην πτώση του διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς έχουν το προβάδισμα στις υποψηφιότητες για τα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών στις ΗΠΑ (Screen Actors Guild Awards) 2020.

Το  «The Marvelous Mrs. Maisel» με πρωταγωνίστρια τη Ρέιτσελ Μπρόσναχαν είναι η τηλεοπτική σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Η πρωταγωνίστρια του «Superstore», Αμέρικα Φερέρα και η ηθοποιός του «Black Panther», Ντανάι Γκουρίρα ήταν οι παρουσιάστριες στην τελετή στο Pacific Design Center, στο Λος Άντζελες στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα SAG Αwards που απονέμονται από τη SAG-AFTRA (Σωματείο Ηθοποιών Κινηματογράφου – Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου).

Η αμερικανική επαγγελματική ένωση, Σωματείο Ηθοποιών Κινηματογράφου – Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου (SAG-AFTRA) αντιπροσωπεύει περίπου 160.000 ηθοποιούς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, δημοσιογράφους, ραδιοφωνικές προσωπικότητες, μουσικούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς φωνής και άλλους επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η ένωση δημιουργήθηκε στις 30 Μαρτίου 2012, μετά τη συγχώνευση του Σωματείου Ηθοποιών Κινηματογράφου (που ιδρύθηκε το 1933) και της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου (που ιδρύθηκε το 1937).

Η 26η τελετή απονομής των βραβείων της SAG – AFTRA θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2020 στο Shrine Auditorium, στο Λος Άντζελες.