Οπαδοί της Λιντς τραγουδούν επιτυχία των Kaiser Chiefs και γίνονται viral

Οπαδοί της Λιντς τραγουδούν επιτυχία των Kaiser Chiefs και γίνονται viral
epa10577295 View of Leeds United's Elland Road stadium before the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool in Leeds, Britain, 17 April 2023. EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φανταστικές στιγμές στο Elland Road.

Οι οπαδοί της Λιντς Γιουνάιτεντ έγιναν viral στα social media όταν τραγούδησαν όλοι μαζί το «I Predict A Riot» των Kaiser Chiefs μετά τη νίκη τους επί της Λέστερ την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Λιντς Γιουνάιτεντ στο X/Twitter καταγράφεται η στιγμή μετά τη νίκη του συλλόγου επί της Λέστερ σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί πλέον πάνω από τρία εκατομμύρια φορές από τότε που η ανάρτηση δημοσιεύθηκε μετά τον αγώνα.

Η Λιντς κέρδισε με 3-1 και οι οπαδοί της ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς τραγουδώντας και χορεύοντας την κλασική επιτυχία των Kaiser Chiefs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε επικράτησε στο Elland Road με 3-1, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στου έξι βαθμούς.

Ο αρχηγός του συγκροτήματος Ρίκι Γουίλσον είναι θαυμαστής της Λιντς και το συγκρότημα αντέδρασε, όταν είδε τους οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιώντας την ανάρτηση της ομάδας, στην οποία πρόσθεσε emojis.

Το τραγούδι «I Predict a Riot» κυκλοφόρησε το 2004 και είναι εμπνευσμένο από την εποχή που ο Γουίλσον ήταν DJ στο Λιντς, όπου δημιουργήθηκε το γκρουπ.

Το σινγκλ και οι ζωντανές εμφανίσεις των Kaiser Chiefs τους έκαναν ανερχόμενους σταρ την περίοδο της επανάστασης του neo-new wave, μαζί με τους Franz Ferdinand, Dogs Die in Hot Cars και Futureheads.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: