ΟΠΑΠ: Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ με την GBI Racing

ΟΠΑΠ: Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ με την GBI Racing
????????????????????????????????????

H συνεργασία παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2016, στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου.

Η συνεργασία της «Ιπποδρομίες ΑΕ» του ΟΠΑΠ και της GBI Racing, που προσφέρει στην ελληνική αγορά, από τον Ιανουάριο του 2016, τις κορυφαίες, διεθνώς, βρετανικές και ιρλανδικές κούρσες, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2016, στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν η ιπποδρομιακή κοινότητα, ιδιοκτήτες, αναβάτες και προπονητές, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ιπποδρομίες ΑΕ» και πλήθος πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Οι εκπρόσωποι της GBI Racing και της εταιρείας παρουσίασαν τη στρατηγική συνεργασία και το ιπποδρομιακό προϊόν, ενημέρωσαν διεξοδικά για την απευθείας συμμετοχή των παικτών στο αμοιβαίο στοίχημα σε περισσότερες από 1.500 κούρσες τον χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, καθώς και για τις επερχόμενες σημαντικές κούρσες στα ιστορικά ιπποδρόμια, που υπόσχονται άφθονη δράση και θέαμα.

Σημείο αναφοράς η παρουσία της Hayley Turner, η οποία είναι κορυφαία αναβάτρια, παγκοσμίως, και πρέσβειρα της GBI Racing. Η Hayley Turner έχει 764 νίκες στο ενεργητικό της, ρεκόρ 100 νικών σε μία σεζόν και ειδικό τίτλο τιμής από τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Εκφράζοντας τον εντυπωσιασμό της για τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο και την άρτια διοργάνωση των ελληνικών ιπποδρομιών που παρακολούθησε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο Μαρκόπουλο. Είναι εκπληκτικές οι εγκαταστάσεις. Είναι ένας πανέμορφος ιππόδρομος. Σαν να βρίσκεσαι στο Άσκοτ. Δυστυχώς, δεν μπορώ να ιππεύσω σήμερα, αλλά θα ήθελα σύντομα να έρθω ξανά στην Ελλάδα γι’ αυτόν τον σκοπό».

Ο β’ αντιπρόεδρος της «Ιπποδρομίες ΑΕ», Οδυσσέας Χριστοφόρου, ανέφερε: «Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό που έχουμε μαζί μας την Hayley Turner και τα στελέχη της GBI Racing. Η σημερινή εκδήλωση είναι ενδεικτική της αλλαγής που προωθούμε στις ιπποδρομίες στην Ελλάδα. Οι βρετανικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες θεωρούνται από πολλούς οι καλύτερες στον κόσμο. Ξεχωρίζουν για τα θαυμάσια άλογα, τους πασίγνωστους αναβάτες, τα φεστιβάλ παγκόσμιας κλάσης (Ascot, Cheltenham, κ.α.), τα πανέμορφα ιπποδρόμια και, φυσικά, την ένδοξη ιστορία τους. Πιστεύουμε ότι έχουμε μόνο να κερδίσουμε από τη συνεργασία μας με τη GBI, η οποία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου αναπτυξιακού πλάνου. Εδώ και έναν χρόνο, ο στρατηγικός σχεδιασμός της “Ιπποδρομίες ΑΕ”, μέλους του ομίλου ΟΠΑΠ, προχωρά δυναμικά. Πετύχαμε να ανατρέψουμε τη φθίνουσα πορεία του ιππικού δυναμικού και, σήμερα, έχουμε περίπου 400 άλογα ενεργά. Επίσης, στόχος της εταιρείας μας είναι να καταστεί το Μαρκόπουλο προορισμός αναψυχής».

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ της GBI Racing Clive Cottrell, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτήν τη συνεργασία με την “Ιπποδρομίες ΑΕ” του ΟΠΑΠ. Οι εγκαταστάσεις εδώ, στο Μαρκόπουλο, είναι θαυμάσιες, επιπέδου παγκοσμίου κλάσης. Πιστεύουμε πως παρέχουμε στους πελάτες μας σε 40 χώρες σε όλον τον κόσμο, ένα προϊόν ύψιστης ποιότητας, το διασημότερο και πιο σεβαστό στον κόσμο. Το άθλημά μας έχει μοναδική ιστορία 300 ετών και παράδοση που συνοδεύεται από υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Προσφέρουμε 12.000 κούρσες, ετησίως, στο Ηνωμένο Βασίλειο, από 59 βρετανικά και 26 ιρλανδικά ιπποδρόμια, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων φεστιβάλ, όπως το Royal Ascot, το Epsom Derby και το Grand National. Πιστεύουμε πως η GBI παρέχει το απόλυτο ιπποδρομιακό προϊόν, παγκοσμίως, και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το ελληνικό παικτικό κοινό».

O Chief Operating Officer της «Ιπποδρομίες ΑΕ», Κώστας Αλεξόπουλος, τόνισε: «Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που κάνουμε για την ανάπτυξη του ιπποδρόμου στην Ελλάδα, έχουμε προχωρήσει σε αυτήν την πολύ σημαντική συνεργασία με τη GBI Racing. Προσφέρουμε σε καθημερινή βάση κορυφαίες ιπποδρομίες από Βρετανία και Ιρλανδία και περισσότερες από 300 κούρσες μηνιαία. Δίνουμε την ευκαιρία στους παίκτες, όχι απλά να στοιχηματίζουν σε αυτές τις ιπποδρομίες, όπως πριν, αλλά να συμμετέχουν στον κοινό κουμπαρά και να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πολύ μεγαλύτερα ποσά. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η περαιτέρω εξάπλωση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στο δίκτυο καταστημάτων του ΟΠΑΠ».