«Orange is the New Black»: Επικό φινάλε με ρεκόρ για τη σειρά του Netflix

«Orange is the New Black»: Επικό φινάλε με ρεκόρ για τη σειρά του Netflix
Photo:
Τον τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς παρακολούθησαν εκατομμύρια χρήστες.

Η σειρά «Orange is the New Black» έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας ανεξίτηλα το σημάδι της στο παγκόσμιο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με το Variety, η Σίντι Χόλαντ, αντιπρόεδρος υπεύθυνη περιεχομένου του Netflix, ανέφερε ότι 105 εκατ. χρήστες της δημοφιλούς συνδρομητικής υπηρεσίας streaming έχουν δει τουλάχιστον ένα επεισόδιο της σειράς από τότε που άρχισε να προβάλλεται, το 2013. Με την έβδομη σεζόν της, η σειρά «Orange is the New Black» – η υπόθεση της οποίας εκτυλίσσεται σε γυναικείες φυλακές – έκανε πρεμιέρα ως μία από τις πρώτες πρωτότυπες προτάσεις του Netflix και γρήγορα έγινε επιτυχία.

Είναι βασισμένη στο ημερολόγιο της Πάιπερ Κέρμαν, η οποία είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους για ξέπλυμα χρήματος. Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Orange Is the New Black : My Year in a Women’s Prison» αφηγείται τη ζωή της στη φυλακή. Εν τω μεταξύ, το Netflix αποκάλυψε, επίσης, ότι με βάση την πρόσφατη έκθεση κερδών, την κωμωδία με τους Άνταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Άνιστον «Murder Mystery» παρακολούθησαν πάνω από 73 εκατ. νοικοκυριά. Η ανακοίνωση των αριθμών τηλεθέασης έγινε, ενώ η υπηρεσία streaming ανέφερε, για πρώτη φορά από το 2011, απώλειες το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σε συνδρομητές στις ΗΠΑ.