Οργανική ανάπτυξη 25% για την DIS το 2020

Οργανική ανάπτυξη 25% για την DIS το 2020
Το 2020 αποτέλεσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την εταιρεία, με την ανάπτυξή της να έχει προέλθει αποκλειστικά από την οργανική αύξηση του κύκλου εργασιών της, νέες στρατηγικές συνεργασίες και νέους πελάτες.

Η DIS- Dynamic Integrated Solutions, ηγετικός System Integrator στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε αύξηση 25% στον κύκλο εργασιών με 1,4 εκατ. ευρώ κερδοφορία προ φόρων για το έτος 2020. Τα ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν στα 3,315 εκατ. ευρώ, συνεχίζοντας τη στρατηγική της με σημαντική διάθεση κερδών προς τους μετόχους.

Το 2020 αποτέλεσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την εταιρεία, με την ανάπτυξή της να έχει προέλθει αποκλειστικά από την οργανική αύξηση του κύκλου εργασιών της, νέες στρατηγικές συνεργασίες και νέους πελάτες. Η πορεία αυτή αποδεικνύει τη διαχρονική εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επιχειρήσεις στη σχέση τους με την DIS, ως καταλύτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Tην DIS επέλεξαν για τη μετάβασή τους στο business cloud και την επένδυσή τους σε λύσεις ERP, CRM, HR και SFA, κορυφαίες επιχειρήσεις όπως οι Praktiker, Alfa Pastry, Όμιλος εταιρειών Olympia, Θέων Αισθητήρες, Megaplast, MAPEI Hellas, Leader, Σαρακάκης, Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος, EFA Group, Mellon Technologies, Μινέρβα Ελαιουργική, κ.ά. Το 2021, για τρίτο συναπτό έτος, η εταιρεία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία με διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης.

H DIS επενδύει στρατηγικά στο cloud, έχοντας βραβευτεί ως ο καλύτερος συνεργάτης της Microsoft στις λύσεις Dynamics 365 για το 2020, ενώ η ποιότητα των υλοποιήσεων που εκπονεί αναγνωρίστηκε πρόσφατα με την απονομή του κορυφαίου τίτλου Cloud Provider of the Year 2021 στα Cloud Computing Awards και τιμήθηκε συνολικά με 10 βραβεία σε επιμέρους κατηγορίες cloud λύσεων.

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει διαχρονικά στην εκπαίδευση των στελεχών της και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων ΑΙ, ΙοΤ και RPA λύσεων, όντας ο πρώτος Έλληνας συνεργάτης πιστοποιημένος σε Gold Cloud Business Applications και Catalyst Ready Partner της Microsoft, κατέχοντας 13 competencies (τα 8 σε επίπεδο gold). Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι η DIS συνιστά έναν από τους κορυφαίους publishing συνεργάτες της Microsoft με 9 πιστοποιημένες και προτιμώμενες λύσεις στο Microsoft AppSource.

Η DIS κατά το 2019-2020

Κύκλος εργασιών

2019: 4 εκατ. ευρώ

2020: 5,02 εκατ. ευρώ

Κέρδη προ φόρων

2019: 357 χιλιάδες ευρώ

2020: 1,4 εκατ. ευρώ

Κέρδη μετά από φόρους

2019: 265 χιλιάδες ευρώ

2020: 1,16 εκατ. ευρώ