Όταν ο Μπιλ Γκέιτς έφτιαξε τούρτα για να γιορτάσει τα γενέθλια του Γουόρεν Μπάφετ (Βίντεο)

AFP

Με έναν πρωτότυπο τρόπο γιόρτασε ο Μπιλ Γκέιτς τα 90ά γενέθλια του φίλου του, Γουόρεν Μπάφετ.

Από ό,τι φαίνεται ακόμη και οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του πλανήτη φτιάχνουν οι ίδιοι τούρτες για τους φίλους τους. Ο λόγος για τον Μπιλ Γκέιτς, που έφτιαξε τούρτα στο δισεκατομμυριούχο φίλο του, Γουόρεν Μπάφετ για τα 90ά του γενέθλια. Σε βίντεο που ανάρτησε στο Twitter ο ίδιος ο Γκέιτς φαίνεται να φορά μια ποδιά κουζίνας και να φτιάχνει την τούρτα, ενώ ακούγεται το τραγούδι «You Got a Friend» του Ράντι Νιούμαν.

Ο Γκέιτς φαίνεται στο βίντεο πως ο ίδιος έφτιαξε την τούρτα από μπισκότα Oreo, με το πρόσωπο του Μπάφετ πάνω σε αυτή σχεδιασμένο με σοκολάτα. Το τέλος του μονόλεπτου βίντεο, ο Γκέιτς κόβει ένα κομμάτι, το βάζει σε ένα πιάτο με πιρούνι και αφήνει το μήνυμα «Χαρούμενα 90ά γενέθλια Γουόρεν» γραμμένο σε σκόνη από τα μπισκότα.

Από ό,τι φαίνεται ο Μπάφετ αγαπάει τα γλυκά και είναι γνωστός για την κατανάλωση πολλών αναψυκτικών καθημερινά -άλλωστε είναι και μεγαλοεπενδυτής της Coca-Cola.

Μάλιστα, το 2016, ο Γκέιτς είχε αποκαλύψει μια ιστορία για το πώς έπιασε τον Μπάφετ να τρώει το αγαπημένο του γλυκό για πρωινό, τα οποίο δεν είναι άλλο από μπισκότα Oreo. «Ένα πράγμα που εξεπλάγην όταν έμαθα για τον Γουόρεν είναι πως βασικά έχει κολλήσει να τρώει όσα έτρωγε σε ηλικία 6 ετών. Θυμάμαι μια από τις πρώτες φορές που έμεινε στο σπίτι μας και άνοιξε ένα πακέτο Oreo για να φάει για πρωινό. Τα παιδιά μας αμέσως απαίτησαν να φάνε και εκείνα. Μπορεί να δίνει το κακό παράδειγμα στους νέους, αλλά είναι μια διατροφή που κατά κάποιον τρόπο λειτουργεί γι’ αυτόν», είπε ο Γκέιτς.