Ουρές από το πρωί στην ΕΥΔΑΠ- Εντολή να μην κοπεί σε κανέναν το νερό

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την εντολή να μην κόψει η ΕΥΔΑΠ σε κανέναν καταναλωτή το νερό έχει δώσει ο υπουργός υποδομών, Κώστας Καραμανλής, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Καραγιάννης.

Με αφορμή τις ουρές που σχηματίστηκαν από το πρωί στην ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Καραγιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ κάλεσε τους καταναλωτές να προτιμούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές καθώς αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η υγεία. Τόνισε ότι ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν να πληρώσουν ηλεκτρονικά, μετά από την απόφαση να μην κόβεται το νερό, μπορούν να περιμένουν και να μην προσέλθουν τώρα να εξυπηρετηθούν στο κατάστημα.

Σημειώνεται ότι η ουρά από νωρίς το πρωί στην ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας φτάνει μέχρι την πλατεία Ομονοίας. Στις 10.30 περίμεναν να εξυπηρετηθούν πάνω από 30 άτομα και ο μέσος όρος αναμονής έφτανε τα 40 με 45 λεπτά καθώς οι πολίτες εξυπηρετούνται για λόγους υγιεινής από δυο υπαλλήλους ενώ θερμομετρούνται όλοι όσοι εισέρχονται στο κτίριο.

Σε γενικές γραμμές οι καταναλωτές τηρούν της αποστάσεις ωστόσο δυνάμεις της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν κάποιες συστάσεις.