Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: Σήμερα ξεπεράσαμε τους 200 εκ. εμβολιασμούς στην ΕΕ

Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: Σήμερα ξεπεράσαμε τους 200 εκ. εμβολιασμούς στην ΕΕ
epa08931540 A nurse administers the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine during the vaccinations against the coronavirus disease (COVID-19) on the opening day of the vaccination centers in the canton of Vaud at Ensemble Hospitalier de la Cote, EHC, hospital, in Morges, Switzerland, 11 January 2021. EPA/LAURENT GILLIERON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Είμαστε σε καλό δρόμο για να επιτύχουμε τον στόχο μας: να παραδοθούν αρκετές δόσεις για τον εμβολιασμό του 70% του ενήλικου πληθυσμού της ΕΕ έως τον Ιούλιο», δήλωσε η Πρόεδρος της Κομισιόν.

Πάνω από 200 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στην ΕΕ, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν με σημερινή ανάρτησή της.

«Σήμερα, περάσαμε τα 200 εκατ. εμβολιασμούς στην ΕΕ», σημείωσε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. «Είμαστε σε καλό δρόμο για να επιτύχουμε τον στόχο μας: να παραδοθούν αρκετές δόσεις για τον εμβολιασμό του 70% του ενήλικου πληθυσμού της ΕΕ έως τον Ιούλιο», συμπλήρωσε και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «ο εμβολιασμός θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την πανδημία».