Ούτε ο Μέσι δεν ξέφυγε από τον κορωνοϊό – Βρέθηκε θετικός μαζί με τρεις ακόμα παίκτες της Παρί ΣΖ

Ούτε ο Μέσι δεν ξέφυγε από τον κορωνοϊό – Βρέθηκε θετικός μαζί με τρεις ακόμα παίκτες της Παρί ΣΖ
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi arrives to a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 8, 2021. - Messi fought back tears as he began a press conference at which he confirmed he is leaving Barcelona, where he has played his entire career. (Photo by Pau BARRENA / AFP) Photo: AFP

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι και άλλοι τρεις παίκτες βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα.

Η Παρί ΣΖ ανέφερε ότι οι παίκτες επί του παρόντος βρίσκονται σε απομόνωση και υπόκεινται στα κατάλληλα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε θετικός στην Αργεντινή. Όσο δεν είναι αρνητικός, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Γαλλία και θα δούμε πότε θα συμβεί αυτό». Λόγια του Αργεντινού προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στη σημερινή συνένετυξη Τύπου, με αφορμή την αυριανή (3/2) αναμέτρηση Κυπέλλου με την Βαν.

«Ζούμε με αυτόν τον ιό για σχεδόν δύο χρόνια και όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να αποτρέψουν τη μετάδοση. Αλλά μεγάλο μέρος του πώς λειτουργεί αυτός ο ιός είναι ακόμα άγνωστος. Σε σχέση με τον Λιονέλ, είναι σε επαφή με τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει στη Λιόν», πρόσθεσε, ενώ έδωσε τις ευχές του για το 2022: «Προτεραιότητά μου για όλους είναι η υγεία. Χωρίς υγεία δεν μπορεί κανείς να απολαύσει τίποτα σε αυτή τη ζωή. Μετά, ξέρετε τον στόχο: να κερδίσουμε και να ζήσουμε σπουδαία πράγματα στον σύλλογο. Είμαστε μέρος μιας επιχείρησης που είναι το ποδόσφαιρο. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σύλλογος όπου προϋπόθεση είναι η νίκη. Όμως το ποδόσφαιρο παραμένει ψυχαγωγία.»

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ, ο αμυντικός Χουάν Μπερνάτ, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σέρχιο Ρίκο και ο μέσος Νέιθαν Μπιτουμαζάλα βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 ,όπως ανακοίνωσε σήμερα η Παρί ΣΖ.
Χθες, ο γαλλικός σύλλογος ανέφερε ότι είχε εντοπίσει τέσσερα θετικά κρούσματα, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα των  παικτών. Ένα μέλος του προσωπικού έχει βρεθεί επίσης θετικό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ