Πάγκαλος: Εθνικοφασιστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Συνεχίζει την επίθεση προς την αξιωματική αντιπολίτευση ο Θεόδωρος Πάγκάλος και καλεί τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξαναχτύπησε μιλώντας αυτή τη φορά στο ΣΚΑΙ και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις ακόμα και αν χάσει τις εκλογές Αναφορικά με την προεδρική εκλογή, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε πως είναι «πολύ απίθανο» να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Επίσης τόνισε πως ορισμένοι από την κυβέρνηση έχουν «κυριαρχηθεί από πανικό» λόγω του δημοσκοπικού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν το λάθος να προσπαθούν να ακολουθήσουν το πολιτικό ρεύμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πάγκαλος συνέχισε τις σκληρές επιθέσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα» και τον κατηγόρησε πως αποτελεί «ένα άκρο» με τη ακροδεξια.

«Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία», τόνισε ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του πως είναι «πολιτικάντηδες» και ότι έχουν ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της ελληνικής κοινωνίας.

Εκτίμησε πως τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε το ίδιο βράδυ «μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα, και θα την καταποντίσουν».