Πάγκαλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για το θάνατο των υπαλλήλων της Marfin»

Πάγκαλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για το θάνατο των υπαλλήλων της Marfin»

Συνεχίζει την τακτική του να υβρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Nέα επίθεση με σκληρές εκφράσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον Βήμα FM.

O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις. Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν».

Ο Θόδωρος Πάγκαλος έριξε την ευθύνη για το θάνατο των τριών υπάλληλων στην Μarfin στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί, όπως υποστήριξε, οι οπαδοί του εμπόδισαν την πυροσβεστική να φτάσει στο κτίριο να τους απεγκλωβίσει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κάψανε; Δεν σκοτώσανε; Ξέρετε ότι στη Μarfin το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους, ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων στην πόρτα της τράπεζας φώναζε «κάτω οι απεργοσπάστες». Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο; Δεν είχαν σημαίες; Σας έχει ροκανίσει την αντικειμενικότητα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μπορείτε να πείτε καμία κουβέντα κατά του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν σκοτώσανε; Δεν κάψανε; Φωνάζανε και εμποδίζανε τις πυροσβεστικές αντλίες να πάνε εκεί πέρα».

Τέλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ναζί λέγοντας: «Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικιστικού περιεχομένου. Αυτό λέγεται στα γερμανικά “εθνικοσοσιαλισμός”, δηλαδή nazional sozialismus. Δηλαδή Nazi είναι τα αρχικά. Άμα εσείς θεωρείτε ότι είναι εντάξει… Ότι είναι τυχαίο φαινόμενο ο εθνικοσοσιαλισμός. Δεν έχετε πάει – όπως κι εγώ δεν μπορούσα να πάω – στους “αγανακτισμένους”, αλλά έστελνα ανθρώπους και συναδέλφους και μου έλεγαν ότι είναι χέρι-χέρι εκεί οι χρυσαυγίτες με τους ΣΥΡΙΖΑίους και φωνάζουν όλοι μαζί “να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή. Γιατί συμμερίζονται την ίδια απαξίωση για τους θεσμούς της Δημοκρατίας και έχουν μια κοινή βάση συνεννόησης. Αυτά είναι λάθη. Όταν τραβάς στα άκρα, πληρώνεις το λογαριασμό».