Πάγκαλος: Τσόντα ο Καμμένος, μας κυβερνούν ηλίθιοι και παράφρονες!

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρώην υπουργός άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με πολύ βαριές εκφράσεις.

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση με εκφράσεις πολύ βαριές άσκησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FΜ. Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανέφερε: «Δεν είχαμε μέχρι τώρα τέτοια εξουσία, η οποία να είναι κατά του δημοκρατικού, κοινοβουλευτικού δημοκρατικού καθεστώτος και να αποτελείται από ανθρώπους φασιστικής, σταλινικής νοοτροπίας! Δεν είχαμε, είναι η πρώτη φορά που έχουμε! Αυτά τα παιδιά τόσο ξέρουν, τόσα λένε».

Και συνέχισε: «Kοιτάχτε να δείτε τι ηλίθιοι είναι και πώς μπλέκουν οι ίδιοι τα πόδια τους στο χαλί, πέφτουν κάτω και τσακίζονται. Λοιπόν, αν θέλω να πάρω ένα δάνειο για να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορώ, γιατί πρέπει πρώτα να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και μετά να πάρω το δάνειο. Είναι ηλίθιοι, δεν έχουν κανένα σκεπτικό, κυβερνόμαστε από ηλιθίους και παράφρονες».

«Κάποιοι αναρχοαυτόνομοι, οι οποίοι έχουν προκύψει από τα μεγάλα θέματα, κοινωνικά και οικογενειακά της μεγάλης πόλης και την δημιουργία ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, ένα νέου τύπου περιθώριο, και επίσης τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, που δεν είχαν πετύχει αυτά που ήθελαν ή δεν είχαν πετύχει τίποτα και ήθελαν κι άλλη εξουσία για να φάνε κι άλλα», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τους ΑΝΕΛ και τον πρόεδρό τους ανέφερε: «Τον Καμμένο τον έβγαλα απ’ έξω, μιλώ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καμμένος είναι η τσόντα η εξωφρενική! Τώρα, αυτό το ρεύμα κατάφερε λοιπόν και απέκτησε μία ηγεσία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Τσίπρας».

Τέλος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Ο Τσίπρας είναι showman, έχει body language, κινήσεις σώματος και χειρισμούς, είναι πρώτης γραμμής, παίζουν ρόλο αυτά στην πολιτική – έχουν σημασία αυτά τα στοιχεία – αυτό ακριβώς συμβαίνει. Σε μεγάλο βαθμό ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Τσίπρας και η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επιτυχία του Τσίπρα».