Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών: Σταματήστε όλα τα πρωταθλήματα

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών: Σταματήστε όλα τα πρωταθλήματα
Ο παίκτης του ΟΣΦΠ Ρουμπέν Σεμέδο (Α) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του ΠΑΟ Αναστάσιο Χατζηγιοβάνη (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στο Γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ ζητά από τη διοργανώτρια αρχή να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών ακόμη χωρών.

Την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων ζήτησε ο ΠΣΑΠ, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μετά την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία την παγκόσμια έξαρση του κορωνοϊού, που εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας και κυρίως όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Ο Π.Σ.Α.Π. με γνώμονα τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και πάντα με υπευθυνότητα για την διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας που πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητά την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση έκθεσης στον κίνδυνο, τόσο των μελών του όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας.