Πάνω από μισό εκατομμύριο οι συνδρομητές της NOVA

Πάνω από μισό εκατομμύριο οι συνδρομητές της NOVA

Tα αποτελέσματα του πρώτου εννιάμηνου του 2015 παρουσίασε η ΝΟVA με τους συνδρομητές της να ξεπερνούν τις 500.000 χιλιάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της NOVA, στο τέλος του εννεαμήνου του 2015 η συνδρομητική βάση της εταιρείας παρουσίασε αύξηση 0,2% συγκριτικά με πέρυσι, φτάνοντας στους 505,3 χιλιάδες συνδρομητές.

Παρά το δυσμενές μακροοικονομικό περιβάλλον, η συνδρομητική βάση παρέμεινε σταθερή, ενώ η εξάπλωση των υπηρεσιών 3play αναμένεται να συνεχίσει να είναι ο κύριος άξονας ανάπτυξης της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Παρά την περαιτέρω συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας και τη μείωση της αγοραστικής δαπάνης κατά το εννεάμηνο του 2015, που μας οδήγησε στη διατήρηση συντηρητικής εμπορικής πολιτικής, η συνολική συνδρομητική μας βάση παρέμεινε σταθερή. Όντας μία καινοτόμα εταιρεία με μοναδική τεχνογνωσία στους τομείς της συνδρομητικής τηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη υπηρεσιών που μας διαφοροποιούν από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό και μας εξασφαλίζουν ηγετική θέση στην οικιακή ψυχαγωγία και επικοινωνία», δήλωσε ο CEO της εταιρείας, κ. Πάνος Παπαδόπουλος.