Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη της Verizon για το δεύτερο τρίμηνο

Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη της Verizon για το δεύτερο τρίμηνο

Στα 4,23 δισεκατομμύρια δολάρια έφτασαν τα κέρδη της αμερικανικής εταιρείας. 

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών της Wall Street τα κέρδη της Verizon Communications στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, τα οποία ανακοίνωσε την Τρίτη. Παράλληλα, η εταιρεία ενίσχυσε την συνδρομητική της βάση, για μια ακόμα φορά, με σημαντική συμβολή να προέρχεται από τους χρήστες tablets. Και αυτό παρά το γεγονός πως τα έσοδα της ήταν, έστω και οριακά, χαμηλότερα των προσδοκιών.

Η Verizon εμφάνισε κέρδη 4,23 δισ. δολάρια (1,04 δολάρια ανά μετοχή), έναντι των 4,21 δισ. δολαρίων (1,01 δολαρίων ανά μετοχή) το αντίστοιχο διάστημα του 2014 (αύξηση 14,3%). Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters είχαν προβλέψει κέρδη 1,01 δολαρίων ανά μετοχή

Τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 2,4%, στα 32,22 δισ. δολάρια, ελάχιστα χαμηλότερα από την πρόβλεψη των αναλυτών που τα υπολόγιζαν στα 32,45 δισ. δολάρια.

Η Verizon Communications, που ολοκλήρωσε μέσα σε αυτό το τρίνηνο την εξαγορά της AOL, έχει να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό ανταγωνισμό κυρίως από τις T-Mobile Inc και Sprint Corp που προχωρούν σε σημαντικές προσφορές προς το κοινό των Ηνωμένων Πολιτειών.