«Πανόραμα» επιχειρηματικότητας από 28-30 Μαρτίου

«Πανόραμα» επιχειρηματικότητας από 28-30 Μαρτίου

Το πολυσυνέδριο σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων θα φιλοξενήσει πάνω από 150 εισηγητές.

«Γέφυρα» με τον κόσμο των επιχειρήσεων χτίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Μαρτίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού, θα φιλοξενήσει φέτος περισσότερους από 150 διακεκριμένους εισηγητές, μεταξύ των οποίων επιτελείς μεγάλων ελληνικών αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων, καθηγητές πανεπιστημίου, καθώς και στελέχη ανεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού.

Ενδεικτικά, το φετινό Πανόραμα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρεσβευτής της Ολλανδίας, Jan Versteeg, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Chipita Σπύρος Θεοδωρόπουλος, της EΥ Ελλάδος Παναγιώτης Παπάζογλου, της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής, της Upstream Μάρκος Βερέμης, της iSquare Κωστής Σταυρόπουλος, της Accenture Κυριάκος Σαμπατακάκης κ.α.

Βασικός στόχος του Πανοράματος είναι να ενημερώσει νέους και νέες 18-35 ετών σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν 17 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα, το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικές με τη Ναυτιλία, το Design, τη Νανοτεχνολογία, τη Διαφήμιση και την Επικοινωνία, τον Τουρισμό, την Πληροφορική, τα Τρόφιμα, τη Φαρμακευτική, τη Γεωργία, τα Logistics, τα Social Media και τις Εξαγωγές.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για μία ημέρα ή 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στις εργασίες του Πανοράματος, είτε online μέσω του http://www.pan-orama.org/el/registration είτε απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου. Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη: Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα αλλάζει