Πάνος Καμμένος: O τόπος γυρίζει σελίδα

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στη θέση της εκπροσώπου του Τύπου του κόμματος.

Ο τόπος γύρισε σελίδα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καλωσορίζοντας και συγχαίροντας τους βουλευτές του κόμματος, που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές.

Ο κ. Καμμένος, ανοίγοντας τις εργασίες της συνεδρίασης τα κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση της εκπροσώπου του Τύπου του κόμματος και είπε ότι είναι πλέον μια διαφορετική ημέρα, καθώς και ότι το έργο των ΑΝΕΛ είναι διαφορετικό, αφού μετέχουν στην κυβέρνηση. «Όσοι αντέξαμε, πήραμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού» είπε ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι το κόμμα του «έριξε» την προηγούμενη κυβέρνηση και σήμερα είναι «ρυθμιστής».

Τέλος ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «πρέπει να λειτουργήσει ξανά η Δημοκρατία μετά από δυόμισι χρόνια» γιατί όπως είπε «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν απάντησε επί δυόμισι χρόνια σε καμιά ερώτηση πολιτικού αρχηγού και χθες αρνήθηκε να παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».-

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καμμένος αναμένεται να ενημερώσει τους βουλευτές του για το περιεχόμενο της συμφωνίας με τον κ. Τσίπρα και τις παραμέτρους της συνεργασίας τους.

Σχετικά άρθρα