Παρά το μποϊκοτάζ, η Ιβάνκα «ξεπουλάει»

Παρά το μποϊκοτάζ, η Ιβάνκα «ξεπουλάει»
Photo:

Η Συλλογή Ιβάνκα Τραμπ αποτελεί «κορυφαία διαφήμιση» στις ΗΠΑ για τους λιανοπωλητές, οι οποίοι εξακολουθούν να εφοδιάζονται με αυτά.

Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας τριών παιδιών. Και παρά το μποϊκοτάζ και τον πόλεμο που έχει δεχθεί, η Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ είναι αποφασισμένη να κάνει τον επιχειρηματικό κόσμο πιο φιλικό προς τις γυναίκες. Και το κατάφερε! Τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα στοιχεία του τελευταίου μήνα.

Έτσι αν και μεγάλα πολυκαταστήματα όπως το Neiman Marcus, το Nordstrom και το Bergdorf Goodman, έβγαλαν από τα ράφια τους τα προϊόντα της Ιβάνκα, αυτό φαίνεται ότι δεν επηρέασε καθόλου τις πωλήσεις, όπως πολλοί θα πίστευαν, με την πρόεδρο της εταιρείας Άμπιγκελ Κλιμ να δηλώνει ότι η Συλλογή Ιβάνκα Τραμπ είναι «κορυφαία διαφήμιση» για τους λιανοπωλητές που εξακολουθούν να εφοδιάζονται με αυτά.

«Για πολλούς, διαφορετικούς λιανοπωλητές η Ιβάνκα Τραμπ αποτελεί μία κορυφαία επιλογή», δήλωσε η Κλιμ στο Refinery29 και πρόσθεσε ότι «σε ορισμένες από τις κατηγορίες οι πωλήσεις της εταιρείας ήταν οι καλύτερες που έγιναν ποτέ».