Παραγγείλετε μια πίτσα Domino’s κάνοντας tweet ένα emoji

Παραγγείλετε μια πίτσα Domino’s κάνοντας tweet ένα emoji

Η αλυσίδα Domino’s Pizzas προσφέρει στους χρήστες του Twitter μια ευκαιρία να ξεχάσουν για πάντα τις τηλεφωνικές παραγγελίες.

Η αλυσίδα Domino’s Pizza αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την επέλαση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες παραγγελιών της. Έτσι, οι Αμερικανοί πελάτες της θα μπορούν να ξεχάσουν από την επόμενη εβδομάδα τα τηλέφωνα καθώς θα μπορούν να παραγγείλουν την αγαπημένη τους πίτσα μέσα από ένα απλό tweet.

Η πρόταση της αλυσίδας, μάλιστα, θα επιτρέπει στους πελάτες της να μην χρειαστεί να γράψουν καν το κείμενο της παραγγελίας τους. Οι χρήστες του Twitter θα μπορούν να πραγματοποιούν την παραγγελία τους ανεβάζοντας emoji σε σχήμα πίτσας.

Για να πραγματοποιήσουν την πρωτότυπη αυτή παραγγελία τους θα πρέπει να δημιουργήσουν πρώτα το δικό τους Domino’s Pizza Profile στην διαδικτυακή υπηρεσία της Domino’s, από την οποία μπορούν να επιλέξουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν μια «εύκολη παραγγελία».  Οι πελάτες που θα προσθέσουν τον λογαριασμό τους στο Twitter στο προφίλ τους στην υπηρεσία της Domino’s θα μπορούν να παραγγείλουν ξανά απλά με το tweet #EasyOrder ή στέλνοντας ένα emoji σε σχήμα πίτσας στον λογαριασμό της Domino’s στο Twitter.

Η νέα υπηρεσία είναι η τελευταία από μια σειρά κινήσεων που επιχειρεί η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας. Η επιθετική της ανάπτυξη την τελευταία χρονιά έχει καταφέρει να αυξήσει την αξία της μετοχής της πάνω από 50% ενώ νέα καταστήματα δημιουργούνται συνεχώς.