Παράταση προθεσμίας για συμμετοχή στον διαγωνισμό «Start Haifa 2018»

Παράταση προθεσμίας για συμμετοχή στον διαγωνισμό «Start Haifa 2018»

Στόχος του διαγωνισμού είναι να επιλεγεί η καλύτερη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις εργασίες του συνεδρίου στο Ισραήλ. 

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, η προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό «Start Haifa 2018», παρατείνεται για έξι ημέρες μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Ισραήλ στις 2-7 Δεκεμβρίου 2018 με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα και να παρακολουθήσει τις εργασίες του «Start Haifa 2018». Πρόκειται για ένα μεγάλο συνέδριο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στη Χάιφα του Ισραήλ, όπου θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτές.

Τον διαγωνισμό συνδιοργανώνουν η Πρεσβεία του Ισραήλ και το MIT Enterprise Forum Greece. Στόχος του διαγωνισμού είναι να επιλεγεί η καλύτερη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αποστολή startup εταιριών από διάφορες χώρες του κόσμου στις εργασίες του «Start Haifa 2018» στο Ισραήλ. Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην προώθηση τους νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς του ιατρικού εξοπλισμού, της ψηφιακής υγείας και των διαδικτυακών υπηρεσιών υγείας (e-Health), των τεχνολογιών ναυτιλίας (εναλλακτικά καύσιμα για την ναυτιλία, λύσεις πλοήγησης και επιχειρησιακού συντονισμού στην ναυτιλία, κλπ.), των αυτοματοποιημένων δημοσίων συγκοινωνιών (σε λεωφορεία, τραμ, μετρό, τρένα, κλπ.), και της αστικής κυβερνοασφάλειας (λύσεις για την προστασία κρίσιμων αστικών υποδομών).

Μην χάσατε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Ισραήλ και να δικτυωθείτε με ένα από τα πιο εξελιγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας διεθνώς. Για συμμετοχή στον διαγωνισμό κάντε κλικ σε έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους:
http://embassies.gov.il/athens/NewsAndEvents/Pages/StartHaifa2018.aspx ή  https://www.mitefgreece.org/start-haifa-2018-competition/