Παρέμβαση Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου: Εγώ ο μοναδικός χρηματοδότης της Χαλυβουργικής – Δέχομαι επίθεση από τα παιδιά μου

Παρέμβαση Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου: Εγώ ο μοναδικός χρηματοδότης της Χαλυβουργικής – Δέχομαι επίθεση από τα παιδιά μου

Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο βασικός μέτοχος της εταιρείας – Μιλάει επίσης για παραπλάνηση από τον Γιώργο Σταθάκη.

Απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που αφορούν τη Χαλυβουργική επιχειρεί να δώσει με δήλωση του ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος, βασικός μέτοχος της εταιρείας.

Όπως υποστηρίζει, «η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της».

Σε δηλώσή του ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κάνει λόγο για παραπλάνηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, ενώ υποστηρίζει ότι τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζει άνευ προηγουμένου πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά του, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση του σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας.

Ακολουθεί η δήλωσή του: 

«Είμαι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της εταιρείας, έχοντας εισφέρει από την ατομική μου περιουσία ποσό περί τα εκατόν ογδόντα εκατομμύρια (180.000.000) ευρώ, για την επιβίωσή της, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής της. Ουδεμία διαμάχη υφίσταται αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας, όπως δυστυχώς παραπλανητικά μεταφέρθηκε στον αρμόδιο Υπουργό.

Η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της.

Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας! Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθεί το επιληφθέν Δικαστήριο, με το να υποστηρίζεται ότι δήθεν υφίσταται διαμάχη για την διαχείριση της εταιρείας και ότι δήθεν η θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση είναι η «λύση» για το μέλλον της εταιρείας.

Ουδέν ψευδέστερον! Ουδεμία «διαμάχη» για την διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου! Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής. Αντιμετωπίζω το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων της εταιρείας».