Παραιτήθηκε από τη ΝΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Παραιτήθηκε από τη ΝΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος
(Ξένη δημοσίευση) Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλάει σε κομματική εκδήλωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της ΝΔ με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα», το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, στην Ξάνθη. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μετά την παρέμβαση Μητσοτάκη στην ΟΝΝΕΔ.

Την παραίτηση του υπέβαλε το βράδυ της Δευτέρας ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, στον οποιο η ηγεσία του κόμματος είχε δείξει την έξοδο για τα πρωτοφανή επεισόδια στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξετάσει το ενδεχόμενο διαγραφής τόσο του κ.Παπαμιμίκου, όσο και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη, απειλώντας ουσιαστικά ότι εάν δεν τον διευκόλυναν με την παραίτηση τους από τα αξιώματα τους μέχρι αύριο, θα τους έστελνε στο πειθαρχικό και θα τους διέγραφε και από μέλη του κόμματος.

Ο κ.Παπαμιμίκος πήγε στη Συγγρού ήδη για να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του γραμματέα, ενώ αναμένεται απόψε και η παραίτηση του κ.Γεωργιάδη.

Στη δήλωση του εξέφρασε την αντίθεση του στην κατάργηση της ΟΝΝΕΔ. “Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια εξελέγην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Εγώ δεν είχα πότε σχέση με μηχανισμούς. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να με διαγράψουν λίγο πριν το συνέδριο της ΝΔ και τη λήξη της θητείας μου”, πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι παραιτείται για να διευκολύνει το Μητσοτάκη.

Πηγή: news247.gr