ParkAround: Τώρα πληρώστε το πάρκινγκ σας και με πιστωτική κάρτα

ParkAround: Τώρα πληρώστε το πάρκινγκ σας και με πιστωτική  κάρτα

Από σήμερα η εφαρμογή θα υποστηρίζει την πληρωμή μέσω κάρτας και ξεκινάει ένα Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Το ParkAround είναι η μοναδική υπηρεσία για κινητό, tablet ή PC στην Ελλάδα που σε βοηθάει να βρεις parking εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Με το ParkAround βρίσκεις πάντα οικονομικό parking όπου και αν βρίσκεσαι, καθώς συνεργάζεται με 120+ χώρους στάθμευσης στην Αθήνα, στο Αεροδρόμιο (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) & στο Λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας πάντα αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις.

Η νέα έκδοση του ParkAround καινοτομεί στο χώρο του parking και είναι διαθέσιμη για download (iPhone & Android). Από σήμερα, θα υποστηρίζει την πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και ξεκινάει ένα Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Mobile Payment – Δυνατότητα πληρωμής του parking και μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω κάρτας, το ParkAround κάνει την εμπειρία της στάθμευσης για τους οδηγούς ακόμη πιο εύκολη, συνδυάζοντας ταχύτητα και ασφάλεια. Με τη χρήση της κάρτας οι οδηγοί θα χρεώνονται κατά την αποχώρηση από το parking το ακριβές αντίτιμο με βάση τη διάρκεια στάθμευσης, απευθείας με το κινητό τους, χωρίς μετρητά.

Όπως αναφέρει και ο συνιδρυτής του ParkAround, Γιάννης Κατσιώτης, “Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μέλλον των πληρωμών στην Ελλάδα είναι στο κινητό τηλέφωνο. Αυτό είναι κάτι το οποίο μας είχαν ζητήσει πολλοί χρήστες του ParkAround και δεν τους απογοητεύσαμε. Οι χρήστες μας όχι μόνο θα κερδίζουν πολύτιμο χρόνο αλλά και θα έχουν μια ηλεκτρονική απεικόνιση των συναλλαγών τους – κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες μας και τους διοργανωτές events.”

Πρόγραμμα Επιβράβευσης – Παρκάρεις & Κερδίζεις

Το ParkAround επίσης λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Πρόγραμμα Επιβράβευσης πελατών στο χώρο του parking. Το πρόγραμμα “Παρκάρεις & Κερδίζεις” θα ανταμείβει τους οδηγούς που επιλέγουν να παρκάρουν μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του ParkAround θα συγκεντρώνουν πόντους οι οποίοι θα μετατρέπονται αυτόματα σε χρήματα για να ξοδέψουν σε parking.