Παροχές 4 εκατ. ευρώ στο προσωπικό από την British American Tobacco

Παροχές 4 εκατ. ευρώ στο προσωπικό από την British American Tobacco
Παροχές και προγράμματα επιβράβευσης των εργαζομένων υλοποιεί η εταιρεία. Ένας στους πέντε υπαλλήλους έλαβε προαγωγή το 2018.

Το ποσό των 4 εκατ. ευρώ επένδυσε την τελευταία διετία σε μπόνους και άλλες επιπλέον παροχές, όπως ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα και προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης η British American Tobacco.

Η εταιρεία αναφέρει πως στη διάρκεια του 2018 το 21% των εργαζομένων πήρε προαγωγή , με το 65% εξ αυτών να είναι γυναίκες. Πιστή στη δέσμευσή της να αναπτύσσει συνεχώς τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η British American Tobacco Hellas έχει προσφέρει, συνολικά, εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης μέσα στο 2018.

Στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν διαρκώς πρωτοβουλία που δίνει αξία στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την δημιουργία του πρώτου Job Center στην Ελλάδα για επανένταξη στην αγορά εργασίας κοινωνικών ομάδων που είναι στο περιθώριο, με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας στη λειτουργία του Κέντρου, στο ξεκίνημα μιας πρωτοβουλίας που σημειώνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία.