Παρούσα στην Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2015 η Singapore Airlines

Παρούσα στην Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2015 η Singapore Airlines

Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει μια παράδοση 40 ετών.

Ψήφο εμπιστοσύνης και για το καλοκαίρι του 2015 δίνει στη χώρα μας η Singapore Airlines, η οποία επέστρεψε φέτος στο Ελευθέριος Βενιζέλος έπειτα από ενάμιση χρόνο απουσίας.

Η εν λόγω κίνηση υπογραμμίζει το αυξημένο ενδιαφέρον που καταγράφεται από τους Έλληνες ταξιδιώτες προς τις ασιατικές αγορές, καθώς επίσης και το επιχειρηματικό ενδιαφέρον που έχει η χώρα μας για αεροπορικούς «κολοσσούς», όπως η Singapore Airlines.

Άλλωστε οι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ των αερογραμμών της Σιγκαπούρης και της Ελλάδας μετρούν τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες ζωής και από ότι φαίνεται γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Έπειτα λοιπόν από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν απευθείας πτήσεων από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς τη Σιγκαπούρη, η Singapore Airlines, η πιο πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία διεθνώς, ανακοίνωσε πως ανανεώνει τελικά το ραντεβού της με την Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2015.

Οι απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το αεροδρόμιο Shangi της Σιγκαπούρης και από εκεί προς τους σημαντικότερους προορισμούς της Ασίας και Ωκεανίας και αντίστροφα, θα πραγματοποιούνται κατά την περίοδο 8 Ιουνίου – 8 Οκτωβρίου 2015 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επίσημος Εκπρόσωπος της Singapore Airlines στην Ελλάδα και Διευθύνων Σύμβουλος της Asian Aviation, Τάκης Δημητρίου, «η σχέση του επιβατικού κοινού της Ελλάδας με τη Singapore Airlines μετρά πάνω από 40 χρόνια εμπιστοσύνης, αγάπης και προτίμησης», ενώ πρόσθεσε πως η φετινή επαναλειτουργία των απευθείας πτήσεων από και προς την ελληνική πρωτεύουσα εξυπηρέτησε έναν μεγάλο αριθμό Ελλήνων τουριστών και Ελλήνων της διασποράς της Αυστραλίας, καθώς και διεθνών επιβατών από την Ασία που επέλεξαν να ταξιδέψουν προς τη χώρα μας με τη Singapore Airlines για τουριστικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σημειώνεται πως η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας όλο το χρόνο με 33 πτήσεις που πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί 14 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.