Παρουσιάστηκε το ελληνικό περίπτερο για το Mobile World Congress

Παρουσιάστηκε το ελληνικό περίπτερο για το Mobile World Congress

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι ελληνικέ εταιρείες  δηλώνουν την παρουσία τους στη μεγάλη γιορτή της τεχνογίας των κινητών τηλεπικοινωνιών.

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στο Mobile World Congress, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη από 2 έως 5 Μαρτίου. Το ελληνικό περίπτερο, που αποτελεί για μια ακόμα χρονιά πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη στο INNOVATHENS, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Υποστηρικτής στην ελληνική εκπροσώπηση είναι η ελληνική πολιτεία και συνδιοργανωτής το Enterprise Greece. . Σημαντική είναι και η συνεισφορά του INNOVATHENS, που αποτελεί στρατηγικό εταίρος του ΣΕΚΕΕ.

Παρουσιάζοντας τη φετινή ελληνική αποστολή στη Βαρκελώνη, ο Γεν. Διευθυντής του ΣΕΚΕΕ, Γιάννης Κωτσής- Γιανναράκης, επισήμανε τα βασικά σημεία της στρατηγικής του ΣΕΚΕΕ για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος της καινοτομίας, που αποτελεί το σύνθημα της επίσημης ελληνικής αποστολής (Growing the ecosystem).

Από ελληνικής πλευράς, οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στο Ελληνικό περίπτερο μέχρι στιγμής είναι οι: SingularLogic, mSensis, MPASS, TripInView, Χαράλαμπος Δημητράκας ΑΒΕΕ, M-Stat, Horizon Video Technologies, Cytech Mobile, Micronet, EKETA, Regate, Fasmetrics, VoiceWeb, Accusonus, Oxygen Broadband, Globo, Upstream, VCI, Viva, Inaccess, Newsphone, Telenavis, Locotel και Obrela Security Industries.

Η εκδήλωση της Τρίτης ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του αρχηγού της αποστολής και μέλος ΔΣ του ΣΕΚΕΕ, Βαγγέλη Αντωνιάδη.