«Πάρτι δικτύωσης» των bitcoiners σε…στριπτιτζάδικο!

«Πάρτι δικτύωσης» των bitcoiners σε…στριπτιτζάδικο!

«Μας αρέσουν τα γυμνά κορίτσια…» ανέφερε ένας σύνεδρος.

Το Συνέδριο Bitcoin Βορείου Αμερικής περιελάμβανε 10 ώρες ομιλιών και έκλεισε τις εργασίες του προσκαλώντας τους 5.000 συνέδρους σε μια εκδήλωσε που ονόμαζε «πάρτι δικτύωσης».

«Η μέρα ήταν μεγάλη» ανέφερε η πρόσκληση. «Ελάτε μαζί μας στο E11even για να δικτυωθούμε. Ή να χορέψουμε».

Η ατζέντα του συνεδρίου δεν ανέφερε όμως ότι το event αυτό θα πραγματοποιείτο σε ένα μεγάλο στριπτιζάδικο του Μαϊάμι, το οποίο διάφορες ιστοσελίδες επαινούν για τα σόου των κοριτσιών και την μάλλον ανεκτική στάση των υπευθύνων προς όσους επιλέγουν να θωπεύουν τις χορεύτριες.

Κατά τη διάρκεια του event σερβιτόρες με αποκαλυπτικά μπικίνι σέρβιραν ποτά στους παρευρισκόμενους ενώ μετά το τυπικό τέλος του event, στις 11 το βράδυ, πολλοί σύνεδροι παρέμειναν φορώντας τις κονκάρδες του συνεδρίου και συνέχισαν το πάρτι.

«Είμαστε νέοι άντρες με μπόλικα λεφτά. Μας αρέσουν τα γυμνά κορίτσια» ανέφερε ο Jeff Scott, trader κρυπτονομισμάτων από τη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος έκλεισε ένα τραπέζι για 12 άτομα μαζί με έναν αναλυτή hedge fund και δύο ανώτατα στελέχη νεοφυών επιχειρήσεων. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η βραδιά δεν διέφερε από μια συνηθισμένη έξοδο σε στριπτιζάδικο. «Δεν πειράζει αν δεν σ’ αρέσει, αλλά δεν γίνεται να περιμένεις ότι θα αλλάξουμε εμείς».

Δεν φαίνεται να συμφωνούν όμως όλοι μ’ αυτό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Dash Core Group Inc., του εταιρικού χορηγού του event, είπε ότι δεν γνώριζε ότι ο χώρος ήταν strip club και δήλωσε «βαθιά απογοητευμένος». Και πολλές γυναίκες που συμμετείχαν στο συνέδριο ανέφεραν ότι το πάρτι τις έκανε να αισθανθούν άβολα· πολλές, μάλιστα, επέλεξαν να μην πάνε εκεί.

Ο Moe Levin, CEO της Keynote η οποία διοργάνωσε το συνέδριο, υπεραμύνθηκε αρχικά της επιλογής του χώρου, αποκαλώντας τον «ιδανικό μέρος για δικτύωση». Μερικές ώρες μετά, όμως, εμφανίστηκε μετανιωμένος, γράφοντας σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: «Ήταν λάθος να κάνουμε το πάρτι δικτύωσης στο E11leven. Στόχος μας πάντα είναι να δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους».