Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ

Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ

Ο ΟΤΕ TV εμπλουτίζει διαρκώς το τηλεοπτικό του πρόγραμμα.

Με την αυλαία του φεστιβάλ Sundance και τις red carpet μεταδόσεις από τα βραβεία Screen Actor Guild, με συναρπαστικές μεταδόσεις από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, αλλά και την έναρξη της νέας σεζόν στο WRC με το ράλι του Μονακό, με μοναδικές πρεμιέρες στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA καθώς και το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου Sherlock, αυτή η εβδομάδα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους συνδρομητές του OTE TV.

Πλούσιο αθλητικό θέαμα από όλο τον πλανήτη, θα μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα  αθλητικά κανάλια OTE SPORT.

Το Κύπελλο Ελλάδας με τους επαναληπτικούς αγώνες της 3ης φάσης της διοργάνωσης, τα κορυφαία Ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κύπελλα, μπαίνουν στην πιο καθοριστική τους περίοδο με σούπερ παιχνίδια όπου κοντράρονται τα φαβορί για την κατάκτηση των τροπαίων με τα πιο τολμηρά αουτσάιντερ.

Στην Barclays Premier League, την παράσταση κλέβει το σούπερ ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου (18.00, OTE SPORT 1HD), ενώ οι κόντρες στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος της La Liga, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και ετοιμάζονται για σκληρές μονομαχίες με Χετάφε, Σεβίλλη και Μπέτις αντίστοιχα. Στην Ιταλία, Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι καλπάζουν προς το σκουντέτο και ελέγχουν την κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie Α, αλλά αντιμετωπίζουν αρκετούς κινδύνους απέναντι σε Σαμπντόρια, Λιβόρνο και Μπολόνια με την έναρξη του β’ γύρου.

Διαβάστε ακόμη: Ο ΟΤΕ TV φέρνει στις οθόνες μας το Downton Abbey

Στο NBA, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα προς το σπουδαίο ραντεβού του All Star Game της Νέας Ορλεάνης, την ώρα που οι παίκτες του εντυπωσιακότερου πρωταθλήματος του κόσμου συνεχίζουν να σκοράρουν με απίστευτα καλάθια σε παιχνίδια ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα. Οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τους αγώνες Atlanta Hawks-Brooklyn Nets (16 Ιανουαρίου, 22.00, OTE SPORT 3HD), San Antonio Spurs-Portland Trail Blazers (18 Ιανουαρίου, 05.30, OTE SPORT 3HD) και Toronto Raptors-LA Lakers (19 Ιανουαρίου, 20.00, OTE SPORT 3HD).

Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό για την έναρξη της νέας σεζόν πρώτος τη σκυτάλη παίρνει ο θαυμαστός κόσμος του WRC, με το παραδοσιακό ράλι του Μονακό να ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος 2014, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια μόνο στον OTE TV, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 23.00, στο OTE SPORT 3HD.

Πρεμιέρα για τη δραματική κομεντί The Way Way Back, με τους Στιβ Κάρελ, Τόνι Κολέτ και Σαμ Ρόκγουελ αυτή την εβδομάδα (20 Ιανουαρίου) στην υπηρεσία OTE CINEMA On Demand, καθώς επίσης για την κωμωδία δράσης Pain & Gain του Μάικλ Μπέι, όπου οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ντουέιν Τζόνσον και Άντονι Μακί υποδύονται τρεις bodybuilder που μπλέκονται σε ένα αποτυχημένο σχέδιο απαγωγής (22 Ιανουαρίου).

Οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν σε πρώτη προβολή την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, τη ρομαντική κομεντί Βουτιά στον Έρωτα, με τον ίδιο και την Έιμι Ράιαν (OTE CINEMA 1HD, 17/01, 21.00), αλλά και κλασικές ταινίες στο OTE CINEMA 2, όπως τη βραβευμένη με 7 Όσκαρ Λίστα του Σίντλερ, του Στίβεν Σπίλμπεργκ και την τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Μελ Γκίμπσον, Apocalypto, στην τελευταία της μετάδοση από τον OTE TV.

Με την αυλαία του φεστιβάλ Sundance 2014 να ανοίγει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, το Sundance Channel, που μεταδίδεται στην Ελλάδα μόνο από τον ΟΤΕ TV, επιφυλάσσει ένα μοναδικό αφιέρωμα με καθημερινές συνδέσεις, νέα και ρεπορτάζ από το φεστιβάλ, τις ταινίες και τους σταρ έως το κλείσιμο της διοργάνωσης στις 26 Ιανουαρίου, αλλά και μία πρεμιέρα βραβευμένης ταινίας από τις προηγούμενες χρονιές του φεστιβάλ.

Το 3ο και τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου Sherlock «His Last Vow» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 21.00, στο OTE Cinema 1HD, ενώ σε δηλώσεις τους οι δημιουργοί της Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις έκαναν λόγο για 4ο κύκλο, δίνοντας ελπίδες στους φίλους της σειράς ότι θα ξαναδούν τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν στη μικρή οθόνη.

Τελευταίο επεισόδιο και για το Δια Ταύτα, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 22.00, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 2. Ο Λάκης Λαζόπουλος λέει… «Πίσω έχει η χήρα την ουρά» και μαζί του εμφανίζονται ο Γιάννης Μπέζος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Μπέσυ Μάλφα.

Πρεμιέρα κάνει στο Discovery HD Showcase η σειρά Στα Άδυτα των Πόλεων, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 22.00, η οποία με μοναδικές τεχνικές animation, αποκαλύπτει τη δομή και την τεχνολογία πίσω από τα κτίρια και τις κατασκευές των μεγαλύτερων πόλεων του κόσμου. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς επισκέπτεται το Σαν Φρανσίσκο και αποκαλύπτει το κατασκευαστικό θαύμα μίας από τις πιο σεισμογενείς περιοχές παγκοσμίως.

Στην φετινή 20η απονομή των βραβείων Screen Actors Guild (Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών), που αναδεικνύουν τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς σε κινηματογράφο και τηλεόραση, μας μεταφέρει το E! HD, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, με ζωντανές μεταδόσεις από το κόκκινο χαλί και τις εμφανίσεις των σταρ.