«Παιδιά, μένουμε σπίτι!»: Ένα blog για γονείς και παιδιά για δημιουργική απασχόληση εν μέσω κορωνοϊού

«Παιδιά, μένουμε σπίτι!»: Ένα blog για γονείς και παιδιά για δημιουργική απασχόληση εν μέσω κορωνοϊού
Μένοντας στο σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα και να διασκεδάσουμε με έμπνευση.

Το «Παιδιά, μένουμε σπίτι» είναι ένα blog για παιδιά και γονείς που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από μία ομάδα εθελοντών παιδαγωγών με σκοπό να ενθαρρύνει την ψυχαγωγία και εκπαίδευση των παιδιών μέσα στο σπίτι. Ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν λάβει οι αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση του COVID-19 αποτρέπουν την εξάπλωσή του.

Μένοντας στο σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα και να διασκεδάσουμε με έμπνευση. Έτσι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα! Να μεταδώσουμε χαρά, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια μέσα από ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, δραστηριότητες, προτάσεις για βιβλία – video και άλλα πολλά στις οικογένειες και τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Οι ιδέες αυτές έχουν βρεθεί, αναδημοσιευτεί, δημιουργηθεί και προταθεί από πρώην Έφορους & Βοηθούς του Κλάδου Πουλιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς ένιωσαν την ανάγκη και την ευθύνη να υποστηρίξουν τα παιδιά σε αυτή την ιδιαίτερη χρονική περίοδο».

Εκτός από το blog «Παιδιά, μένουμε σπίτι», μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα τους κάνοντας like στη σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/paidiamenoumespiti/.