Πενταετής ανανέωσης της πιστοποίησης των ΜΒΑ του Alba Graduate Business School

Πενταετής ανανέωσης της πιστοποίησης των ΜΒΑ του Alba Graduate Business School

Στη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου Deans & Directors, από τον επίσημο οργανισμό πιστοποίησης Association of MBAs (AMBA).

Κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου Deans & Directors στη Στοκχόλμη, ο οργανισμός Association of MBAs (AMBA) απένειμε στο Alba Graduate Business School, The American College of Greece, πιστοποιήσεις για τα: ΜΒΑ, ΜΒΑ in Shipping, Eurobank – Alba MBA in Financial Services και το Executive MBA.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δρ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, Αντιπρύτανης Εγγραφών Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκός Διευθυντής του EMBA, του Eurobank – Alba MBA in Financial Services και του Executive MBA, ο οποίος παρέλαβε το πιστοποιητικό εκ μέρους του Alba Graduate Business School. Ο AMBA (Association of MBAs) είναι ένας διεθνής οργανισμός αναγνωρισμένος στον κλάδο της εκπαίδευσης ως ανεξάρτητη και αμερόληπτη αρχή σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση MBA. Ο ΑΜΒΑ πιστοποιεί προγράμματα που προσφέρουν περισσότερες από 240 σχολές σε περισσότερες από 70 χώρες – μία ελίτ που αντιστοιχεί σε λιγότερο από το 3% όλων των ΜΒΑ παγκοσμίως!

Το portfolio των MBA του Alba έχει πιστοποιηθεί από το 2007 ενώ η πιστοποίησή τους έχει ανανεωθεί επιτυχώς δύο φορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα MBA του Alba έχουν λάβει πιστοποίηση για 5 χρόνια, το μέγιστο διάστημα που χορηγεί το AMBA, τη στιγμή που το μέσο διάστημα πιστοποίησης διαρκεί 3 χρόνια.

Για την ανανέωση της πιστοποίησης, ο Πρύτανης του Alba Graduate Business School, δρ. Κώστας Αξαρλόγλου, σχολίασε:

«Έχουμε την τιμή και το προνόμιο να λαμβάνουμε μία πενταετή ανανέωση της πιστοποίησης του AMBA για όλα τα προγράμματα MBA του Αlba. H ανανέωση της πιστοποίησης από το AMBA αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα όλων των ΜΒΑ προγραμμάτων και τα τοποθετεί ανάμεσα σε μία –πολύ υψηλής ποιότητας και πολύ επιλεκτική– ομάδα προγραμμάτων στον κόσμο. Επιπλέον, η ανανέωση της πιστοποίησης από το AMBA ενισχύει τη δέσμευσή μας στην ακαδημαϊκή αριστεία και την αποστολή μας να προσφέρουμε μία διαμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία στους μαθητές μας».

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Ποιότητας και Πιστοποιήσεων του Alba, Στέλλα Μαρίου δήλωσε: «Η ανανέωση της πιστοποίησης των προγραμμάτων MBA του Alba για 5 ακόμα χρόνια, χωρίς επιπλέον όρους, αποτελεί σαφή ένδειξη των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας του Alba. Τα προγράμματα MBA του Alba έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες σύγχρονες προκλήσεις και εξελίσσονται διαρκώς, στοχεύοντας να αποτελέσουν

την αιχμή τόσο του Business Education (Εκπαίδευση Στελεχών), όσο και του Personal Development (Προσωπική Ανάπτυξη)».