Πέντε αγαπημένα after sun

Πέντε αγαπημένα after sun

Κρατήστε στην επιδερμίδα σας το καλοκαίρι που περνά.

Μπορεί το καλοκαίρι σιγά-σιγά να τελειώνει αλλά το υπέροχο μαύρισμα που μας έδωσε θέλουμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλουμε επίσης να αποκαταστήσουμε την υγεία και την ζωντάνια του δέρματός μας. Το δέρμα μας διψάει. Κι αν σκέφτεστε ότι λίγο περισσότερο νερό θα κάνει αυτό που πρέπει θα έχετε, εν γένει, δίκιο αλλά, πρακτικά, θα κάνετε λάθος. Μπορείτε να πίνετε λίτρα ολόκληρα κάθε μέρα και το δέρμα να παραμένει στεγνό κι αφυδατωμένο.

Γιατί; Ενώ είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπου, είναι το τελευταίο που ο οργανισμός θα θελήσει να ξεδιψάσει. Το σώμα μας διοχετεύει το νερό σε περισσότερο σημαντικά, κατ’ αυτόν, όργανα. Η έκθεση στον ήλιο, όμως, αφήνει το δέρμα σε κακή κατάσταση. Διψασμένο και αφυδατωμένο. Η λύση λοιπόν είναι να πίνετε, ούτως ή άλλως, πολύ νερό αλλά και να χρησιμοποιήσετε μια εξειδικευμένη ενυδατική κρέμα από αυτές που σας προτείνουμε. Έχουμε επιλέξει πεντε αποτελεσματικά (και πολύ αγαπημένα) after sun για δροσιά, βαθιά ενυδάτωση και αποκατάσταση της επιδερμίδας και σας τα παρουσιάζουμε.

Διαβάστε ακόμη: Τα 5 καλύτερα αντιηλιακά για καλοκαιρινά σπορ

Apivita After Sun με θαλάσσια λεβάντα και αλόη  (11,50 ευρώ)
Θαλάσσια λεβάντα, αλόη, σύκο, αγγούρι και λάδι αμυγδάλου. Έχει μοναδικό άρωμα και αφήνει μια δροσιά ανεπανάληπτη. Απορροφάται αμέσως δίχως να αφήνει ίχνη ενώ θα νιώσετε την επιδερμίδα σας να ξεδιψάει στο δευτερόλεπτο. Εφαρμόζεται τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο και έχει 96% φυσικά συστατικά. Η Apivita, που, η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει πλέον στις καινοτομίες, έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες. Είναι υποαλλεργικό, σε συσκευασία από ανακυκλώσιμα υλικά, δίχως parabens, alcohol, silicones κ.λ.π. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Lierac After Sun Body Lotion (24 ευρώ)
Αν εμπιστευθήκατε μια φορά την Lierac, είναι σίγουρο πως θα την εμπιστεύεστε πάντα. Πρόκειται για εξαιρετικά προϊόντα ενώ, ειδικά, το after sun είναι ιδανική κρέμα για επανόρθωση και ενυδάτωση. Ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοκκινίλες ενώ την ενυδατώνει σε βάθος ακόμη και μετά από πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο. Το καταπληκτικό με αυτό το after sun είναι ότι προσφέρει μια φοβερή λάμψη στο δέρμα ενώ μυρίζει τόσο διακριτικά και φρέσκα που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βγήκατε μόλις από το ντους. Για τριπλή δράση ανακούφισης, επανόρθωσης και βαθιάς ενυδάτωσης απλώστε το χέρι και πάρτε το με κλειστά τα μάτια. Θα το βρείτε μόνο στα φαρμακεία.

Korres After Sun Aloe Vera Body Milk (20 ευρώ)
Οργανικό εκχύλισμα αλόης, βιταμίνη C, βιταμίνη E, αντιοξειδωτικά κι ένα σωρό άλλα στοιχεία συνθέτουν αυτό το, πολύ, δροσερό after sun. Κάνει θαυμάσια δουλειά κατά της γήρανσης από την ακτινοβολία του ήλιου και όχι μόνο. Με την προβιταμίνη B5 και το βούτυρο από αβοκάντο ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και ανακουφίζει από την αίσθηση καψίματος που, πολλές φορές, νιώθουμε μετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Το χαμομήλι και η καλέντουλα που, επίσης, περιέχει, μαλακώνουν την υφή του δέρματος κι όλα μαζί κάνουν μια θαυματουργή αλοιφή από αυτές που ο κύριος Korres και η ομάδα του ξέρουν καλά να φτιάχνουν. Μπόνους, η αξέχαστη μυρωδιά της.

Solene 48 After sun (περίπου 12 ευρώ)
Από την ελληνική εταιρία Sarantis, μια αντηλιακή σειρά που, πραγματικά, ξεχωρίζει. Η μοναδική σύνθεση τους έχει αναπτυχθεί πάνω στη βάση ενός καινοτόμου φυτικού συμπλέγματος τεσσάρων καροτενοειδών φυτικών εκχυλισμάτων, θρεπτικά συστατικά γνωστά για την ευεργετική αντιοξειδωτική και φωτο-προστατευτική τους δράση στην επιδερμίδα. Το after sun μυρίζει κλινικά υπέροχα ενώ το καρότο, το cranberry, η τομάτα και το λάδι buriti που περιέχει, δρουν, σύμφωνα με εργαστηριακές μελέτες, σε τέσσερα επίπεδα προστασίας και αποκατάστασης της επιδερμίδας. Διατίθεται σε airless συσκευασία που διασφαλίζει την άριστη συντήρηση του περιεχομένου και την καθαριότητά του και… σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Vaseline Aloe Fresh Gel (περίπου 4,50 ευρώ)
Πολυαγαπημένη σειρά για δροσιά στο δέρμα μετά την ηλιοθεραπεία ή μετά το ντους όλο το χρόνο. Το συγκεκριμένο ζελ, ωστόσο, είναι ό,τι πρέπει για μετά τον ήλιο αφού έχει σαν βάση του 100% φυσικό εκχύλισμα αλόης, γνωστό για την ευεργετική του ιδιότητα στην επιδερμίδα. Η ανακούφιση που προσφέρει είναι άμεση και διαρκεί πολύ. Αφήνει το δέρμα μαλακό, ενυδατωμένο, δροσερό και γυαλιστερό. Αναδεικνύει το μαύρισμα, απορροφάται αμέσως δίχως να αφήνει λιπαρότητα και μυρίζει ακριβώς όπως θα μύριζε ένα καλοκαίρι που κρατάει για πάντα.

1/5