People Excellence Awards powered by KPMG: Δείτε live την εκδήλωση βράβευσης

People Excellence Awards powered by KPMG: Δείτε live την εκδήλωση βράβευσης

Η διαδικασία των People Excellence Awards 2020 έχει ολοκληρωθεί, έχοντας αναδείξει τις καλύτερες πρακτικές στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.

18 πρωτοβουλίες για Διαμόρφωση ψηφιακής κουλτούρας, Εμπειρία του εργαζόμενου και Ευθυγράμμιση της απόδοση του εργαζόμενου με τις προτεραιότητες της εταιρείας θα παρουσιαστούν σήμερα στην ψηφιακή τελετή Βράβευσης, 12:00 – 15:00.

Η KPMG, ύστερα από μία επιτυχημένη πορεία 15 ετών διεξαγωγής του θεσμού των «Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού» στην ελληνική αγορά, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ριζική αλλαγή, χτίζοντας μία εντελώς νέα προσέγγιση και γυρνώντας σελίδα στη νέα εποχή των Βραβείων.

Από τις ψηφοφορίες των επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού και των Γενικών Διευθυντών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών άνω των Ευρώ 50 εκ. αναδείχθηκαν οι καλύτερες και πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες για το 2020, οι οποίες αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή Θεσμικών.

Συνολικά 18 πρωτοβουλίες από 12 εταιρείες βραβεύονται στις 3 κατηγορίες βράβευσης για το 2020:

― Διαμόρφωση ψηφιακής κουλτούρας

― Εμπειρία του εργαζόμενου

― Ευθυγράμμιση της απόδοση του εργαζόμενου με τις προτεραιότητες της εταιρείας

Στην τελετή βράβευσης που διεξάγεται σήμερα, Τρίτη 20/4 στις 12.00-15.00, με την επιμέλεια του FORTUNE Greece, πρόκειται να παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες από τους επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και των Γενικών Διευθυντών των εταιρειών που έχουν αναδειχθεί.

Δείτε live: