People Excellence Awards powered by KPMG: Tην Τρίτη 20 Απριλίου η τελετή βράβευσης των εταιρειών

People Excellence Awards powered by KPMG: Tην Τρίτη 20 Απριλίου η τελετή βράβευσης των εταιρειών
Παρακολουθήστε ψηφιακά και ζωντανά την εκδήλωση στο FortuneGreece.com.

Συνολικά 18 πρωτοβουλίες για Διαμόρφωση ψηφιακής κουλτούρας, Εμπειρία του εργαζόμενου και Ευθυγράμμιση της απόδοση του εργαζόμενου με τις προτεραιότητες της εταιρείας θα παρουσιαστούν στην ψηφιακή τελετή Βράβευσης των People Excellence Awards powered by KPMG.

Στην τελετή βράβευσης που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τρίτη 20/4 στις 12.00-15.00, με την επιμέλεια του Fortune Greece, πρόκειται να παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες από τους επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και των Γενικών Διευθυντών των εταιρειών που έχουν αναδειχθεί.

Mέσω της πρωτοβουλίας, η KPMG έχεις ως στόχο:

– να διαμορφώσει νέα αντίληψη για τη σπουδαιότητα του ρόλου του ανθρώπινου παράγοντα της επιχείρησης και τη συμμετοχή ολόκληρης της διοικητικής ομάδας στην αποτελεσματική διαχείριση του, συμπεριλαμβανομένης της ανώτατης διοίκησης.

– να διευρύνει τους ορίζοντες και να «επηρεάσει» τη στρατηγική ατζέντα των στελεχών HR, φέρνοντας στο προσκήνιο τις πλέον σύγχρονες τάσεις σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και καλές πρακτικές τις οποίες οι ίδιοι θα μπορούσαν να υλοποιήσουν.

– να ενισχύσει τη δικτύωση, αλληλεπίδραση και συνεργασία ανάμεσα στα στελέχη HR της ελληνικής αγοράς, παρακινώντας τα στελέχη αυτά να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον «ανταγωνισμό» τους, δηλαδή τι κάνουν οι HR άλλων εταιρειών, ποια μπορεί να είναι τα best practices, που μπορούν και αυτοί να υλοποιήσουν,

– να αναδείξει το πραγματικό «πρόσωπο» της λειτουργίας του HR, αυτό του “business partner” που υποστηρίζει ενεργά και ουσιαστικά κάθε στέλεχος και εργαζόμενο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις του ρόλου του σήμερα και αύριο σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

*Η εγγραφή για την παρακολούθηση της τελετής των #PeopleExcellenceAwards είναι χωρίς χρέωση και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ