Περιφέρεια Αττικής: Mεγάλη διαφορά υπέρ του Γιώργου Πατούλη δίνει νέα δημοσκόπηση

Περιφέρεια Αττικής: Mεγάλη διαφορά υπέρ του Γιώργου Πατούλη δίνει νέα δημοσκόπηση
Στην πρόθεση ψήφου ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με ποσοστό 31,6%, έναντι 17,8% που συγκεντρώνει η Ρένα Δούρου.

Σημαντική διαφορά σε διψήφια επίπεδα ανάμεσα στον Γιώργο Πατούλη και την Ρένα Δούρου στην εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco που δημοσιεύει την Κυριακή η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε κατά το διάστημα 13 έως 18 Μαρτίου 2019, στην πρόθεση ψήφου ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με ποσοστό 31,6%, έναντι 17,8% που συγκεντρώνει η Ρένα Δούρου, μια διαφορά 13,8 ποσοστιαίων μονάδων.

Ακολουθούν:

• Σγουρός 13,6%

• Παναγιώταρος 5,8%

• Πρωτούλης 5,8%

• Αποχή – Λευκό 7,9% και

• Δεν ξέρω, δεν απαντώ 17,5%

Τα ποσοστά επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Πατούλης 34%, Δούρου 19%, Σγουρός 15%, Παναγιώταρος 6%, Πρωτούλης 6% και «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» 20%.

Σαρωτική είναι η υπεροχή του κ. Πατούλη στο ερώτημα «ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής», καθώς οι πολίτες απαντούν: Πατούλης 32%, Δούρου 12% και Σγουρός 9%.

Στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του κ. Πατούλη και της κυρίας Δούρου», η διαφορά που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, καθώς το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη, έναντι ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.