Περισσότεροι από 22.000 οι επαγγελματίες του χώρου βρέθηκαν στα φετινά Ποσειδώνια

Περισσότεροι από 22.000 οι επαγγελματίες του χώρου βρέθηκαν στα φετινά Ποσειδώνια
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής εκθέσεις Ποσειδώνια Θεόδωρος Βώκος μιλάει στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης, «Ποσειδώνια 2016», στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος", Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016. Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 1.800 εκθέτες από 89 χώρες και αναμένονται περίπου 20.000 επισκέπτες - επαγγελματίες από τον κλάδο της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας. Τα Ποσειδώνια 2016 θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μια χρονιά με πολλά νέα ρεκόρ ήταν για την έκθεση το 2016.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων 2016 και περισσότεροι από 22.000 επαγγελματίες του κλάδου αποχαιρέτισαν τον κορυφαίο θεσμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας παγκοσμίως με σκοπό να δικτυωθούν και να κλείσουν επιχειρηματικές συμφωνίες με περισσότερους από 1.800 εκθέτες από 90 χώρες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης η αύξηση της τάξης του 14% σε αριθμούς επισκεπτών σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών πριν από δύο χρόνια, είναι ενδεικτική της δυναμικής των Ποσειδωνίων, που ξεπερνούν συνεχώς τις προσδοκίες, ενισχύοντας παράλληλα τη φήμη, την εικόνα και την απήχησή τους ως το απόλυτο ναυτιλιακό γεγονός, στο οποίο κάθε μέλος της ναυτιλιακής βιομηχανίας πρέπει να παρευρεθεί.

«Τα Ποσειδώνια 2016 δημιούργησαν νέα ρεκόρ όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, τον αριθμό των συνεδρίων και σεμιναρίων αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών, καταδεικνύοντας έτσι την καθολική αποδοχή που απολαμβάνει η διοργάνωση από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης των εκθετών που συμμετέχουν σταθερά στην έκθεση είναι μια αναγνώριση που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μας δίνει την ώθηση να εργαστούμε ακόμη πιο εντατικά για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία για όλους όσοι μας τιμούν με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους κάθε δύο χρόνια», πρόσθεσε.