Πετάξτε μαζί με το υπνοδωμάτιό σας!

Πετάξτε μαζί με το υπνοδωμάτιό σας!

Εναρκτήρια πτήση για τις νέες La Première designer suites της Air France προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα.

Έναν νέο άσσο βγάζει από το μανίκι της η Air France σε μια προσπάθεια να προσελκύσει πελάτες με ακριβά γούστα. Πρόσφατα η γνωστή αεροπορική εγκαινίασε την πτήση AF254 από Παρίσι προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα, στην οποία οι επιβάτες εκτός από τη σιγουριά ότι θα πετούν με μια από τις καλύτερες αεροπορικές, έχουν και τη βεβαιότητα ότι θα έχουν τον προσωπικό τους χώρο χωρίς την ύπαρξη ενοχλητικών συνταξιδιωτών.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες της La Première απολαμβάνουν μια πραγματικά ιδιωτική σουίτα. Κάθε μια από τις σουίτες περιβάλλεται από πλούσιες κουρτίνες οι οποίες μπορούν να τραβηχτούν, επιτρέποντας έτσι στον επιβάτη να επιλέξει τον βαθμό της απομόνωσης που επιθυμεί. Επιπρόσθετα, όσοι είναι εξαρτημένοι από την τεχνολογία, η Air France τους παρέχει μια ατομική του οθόνη αφής 24 ιντσών, από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν σε αεροσκάφος, η οποία προσφέρει μια νέα εμπειρία πλοήγησης εμπνευσμένη από το iPad, σε 12 γλώσσες, με μια τεράστια γκάμα κινηματογραφικών ταινιών, παιχνιδιών, μουσικής, τηλεοπτικών σειρών, κ.λπ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως είναι ότι ο ύπνος σε μια μακράς διάρκειας πτήση γίνεται ευχάριστος και ουσιαστικός. Και αυτό γιατί το κάθισμα της La Première μετατρέπεται, με μια απλή κίνηση, σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους μεγαλύτερου των δύο μέτρων, δίνοντας την αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι του, στο υπνοδωμάτιό του. Όταν ο επιβάτης θελήσει να κοιμηθεί, τα μέλη του πληρώματος τοποθετούν ένα στρώμα στο κάθισμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ενώ του προσφέρονται ένα αφράτο μαξιλάρι και ένα πάπλωμα. Οι εν λόγω σουίτες θα είναι διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο του 2015 και για όλη τη χειμερινή περίοδο σε όλες τις καθημερινές πτήσεις προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος των γαλλικών αερογραμμών, Frédéric Gagey, τόνισε πως με τις νέες σουίτες La Première, η Air France στοχεύει στο να προσφέρει ότι καλύτερο στην αγορά. «Έχοντας επιλέξει το συγκεκριμένο δρομολόγιο προς τη Νοτιοανατολική Ασία, δείχνουμε το πόσο σημαντικό είναι το τμήμα αυτό του κόσμου για εμάς, ειδικά για την προσέλευση νέων και τη διατήρηση των υφιστάμενων Premium επιβατών μας». Σημειώνεται πως ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο οι επιβάτες απολάμβαναν τις νέες καμπίνες , αλλά σε ορισμένες μόνο από τις πτήσεις προς τις δύο αυτές πόλεις, ενώ μέσα στην τρέχουσα χρονιά οι νέες La Première σουίτες θα είναι διαθέσιμες και σε πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Λιμπρβίλ και Γιαουντέ.

Η Air France-KLM προσφέρει περισσότερες από 90 πτήσεις κάθε εβδομάδα σε προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας – Μπανγκόκ, Ντενπασάρ (Μπαλί), Χο Τσι Μινχ, Τζακάρτα, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη και Ανόι, με πτήση κοινού κωδικού με την Vietnam Airlines, αναχωρώντας από τους κόμβους του Παρισιού και του Άμστερνταμ.