Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο CIO της Guggenheim Partners, Scott Minerd

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο CIO της Guggenheim Partners, Scott Minerd
Scott Minerd, Chairman of Investments and Global Chief Investment Officer, Guggenheim Partners, speaks during the Milken Institute Global Conference on October 18, 2021 in Beverly HIlls, California. (Photo by Patrick T. FALLON / AFP)
Η Guggenheim Partners ανακοινώνει τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατο του Scott Minerd

Ο Scott Minerd, CIO της Guggenheim Partners, ένας από τους καλύτερους αναλυτές στη Wall Street και παθιασμένος body builder, πέθανε από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης, σε ηλικία μόλις 63 ετών.

Ο Scott ήταν ένα από τα «καλά παιδιά» της Wall Street, και η διορατικότητά του ήταν πάντα μπροστά από την… καμπύλη. Θα μας λείψει. 

Η Guggenheim Partners ανακοινώνει τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατο του Scott Minerd

Με μεγάλη λύπη η Guggenheim Partners ανακοινώνει τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατο του Scott Minerd, ενός από τους Managing Partners της Guggenheim και Global CIO. Ο Scott πέθανε ξαφνικά το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου 2022, από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο γυμναστήριο.

Ο Mark Walter, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Guggenheim Partners, δήλωσε: «Γνωρίζω τον Scott για περισσότερα από 30 χρόνια και ήμασταν στενοί συνεργάτες. Θα λείψει πολύ σε όλους. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του».

Ο Scott εντάχθηκε στην Guggenheim ως Managing Partner λίγο μετά τη σύσταση της εταιρείας. Ήταν συχνός σχολιαστής αγορών και επενδύσεων, τόσο στην τηλεόραση όσο και μέσω των social media.

Ο Scott ήταν επίσης ένα από τα πιο βασικά στελέχη και βασικός παράγοντας που κατέστησε την Guggenheim Investments ηγέτη στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Ο ρόλος του Scott με την πάροδο του χρόνου άλλαξε πολύ καθώς έγινε ο δημόσιος ομιλητής της εταιρείας, ένας από τους ανώτερους ηγέτες της και μέντορας των εργαζομένων της Guggenheim Investments, πολλούς από τους οποίους στρατολόγησε ο ίδιος.

Η Guggenheim Investments έχει 900 υπαλλήλους, περισσότεροι από 350 από τους οποίους είναι επαγγελματίες επενδυτές.

Η Guggenheim Investments συνεχίζει να διοικείται από τους Συμπροέδρους της, Dina DiLorenzo και David Rone, και από την Anne Walsh, Διευθύνουσα Συνεργάτη και CIO της Guggenheim Partners Investment Management.

Η Anne προσωρινά θα αναλάβει να ηγείται της ομάδας διαχείρισης επενδύσεων πελατών και πολλές από τις ευθύνες του Scott. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγο του Scott, καθώς και στους πολλούς φίλους και συναδέλφους του.