Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά

Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά
epaselect epa09152755 Greece's Eleftherios Petrounias performs on the rings during the men's qualification round of the 2021 European Artistic Gymnastics Championships in the St. Jakobshalle in Basel, Switzerland, 22 April 2021. EPA/GEORGIOS KEFALAS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρόσθεσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην τεράστια καριέρα του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο άρχοντας των κρίκων και το επιβεβαίωσε σε μιαν ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρόσθεσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην τεράστια καριέρα του.

Ο Πετρούνιας έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε για πέμπτη φορά χρυσό μετάλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας μια θρυλική μορφή του αγωνίσματος, τον Γιούρι Κέκι.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έδειξε και στην Βασιλεία πως δεν έχει αντίπαλο, καθώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, συγκεντρώνοντας 15.400 βαθμούς. Κανείς δεν μπορούσε να… πλησιάσει τον Λευτέρη Πετρούνια και ο Έλληνας πρωταθλητής δείχνει πως είναι πανέτοιμος για την κατάκτηση πολλών ακόμα χρυσών μεταλίων σε κάθε διοργάνωση.

Ο Πετρούνιας έφτασε, με την κατάκτηση του χρυσού στην Ελβετία, τα δέκα χρυσά μετάλια σε μεγάλες διοργανώσεις, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ο κορυφαίος.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ρώσος, Ναγκόρνι ενώ το χάλκινο μετάλιο κατέκτησε ο Ιταλός Μαρέσκα.

Δείτε εδώ το βίντεο με την προσπάθεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη: