Ποια είναι η περιουσία του Ντάνιελ Ράντκλιφ και πώς την ξοδεύει

Ποια είναι η περιουσία του Ντάνιελ Ράντκλιφ και πώς την ξοδεύει

Σύμφωνα με το κανάλι CBS, ο Βρετανός ηθοποιός κατάφερε να βγάλει 95 εκατ. δολάρια υποδύοντας τον μικρό μάγο σε οκτώ ταινίες.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έχει καταφέρει να βγάλει ένα σωρό χρήματα από την ταινία του «Χάρι Πότερ», ωστόσο ο Βρετανός ηθοποιός δεν ζει πλουσιοπάροχα.

Σύμφωνα με συνέντευξή του, ο ίδιος μετά το τέλος της τελευταίας κινηματογραφικής σειράς το 2011 με τίτλο «Οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 2″», η περιουσία του έχει ως επί το πλείστον παραμείνει ανέγγιχτη.

«Δεν κάνω τίποτα με τα χρήματά μου», δήλωσε συγκεκριμένα ο Βρετανός, προσθέτοντας ότι είναι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που έχει καταφέρει, διότι το να έχεις χρήματα σε κάνει να μην ανησυχείς ιδιαίτερα για το πώς θα πλουτίσεις και  αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα».

Από την πλευρά του, το κανάλι CBS εκτιμά ότι τα κέρδη του Ράντκλιφ από τις οκτώ ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε αγγίζουν τα 95 εκατ. δολάρια.

Παρά τα αμύθητα αυτά ποσά, ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι «θέλει να συνεχίσει την υποκριτική, αλλά προτιμά να ασχοληθεί με κάτι πιο ποιοτικό, παρά με ταινίες».