Οι δέκα πιο δημοφιλείς λογαριασμοί στο YouTube

Οι δέκα πιο δημοφιλείς λογαριασμοί στο YouTube

Ο Eminem, η Τaylor Swift και η Kate Perry στη λίστα του YouTube.

Όπως και το Facebook ή το Twitter, έτσι και το Youtube έχει τους δικούς του δημοφιλείς λογαριασμούς. Και αυτοί οι λογαριασμοί ανήκουν είτε σε καθημερινά άτομα είτε σε διάσημους.

10. Jenna Marlbes

H Jenna Marbles έγινε γνωστή το 2010 με το βίντεο «How to trick people into thinking you’re good looking», το οποίο μόνο μέσα σε μια εβδομάδα είχε πέντε εκατ. views. Mέχρι σήμερα η Marlbes έχει 15.6 εκατ. συνδρομητές και βρίσκεται στην 10η θέση στη λίστα με τους πιο δημοφιλής YouTuber.

9. Εminem

Ο κόσμος τον γνώρισε τη δεκαετία του ’90, ενώ έχει 16.8 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του. Ο 43χρονος ράπερ παραμένει το ίδιο δημοφιλής από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.

8. Τaylor Swift

Θεωρείται ως η πιο διάσημη σταρ του πλανήτη, ενώ στο μέλλον αναμένεται να ξεπεράσει μέχρι και τη Μαντόνα. Το κορίτσι-θαύμα των δισκογραφικών, Taylor Swift, έχει 17.1 εκατ. συνδρομητές στο Youtube και περίπου ένα τρισ. δολάρια στην τσέπη της!

7. Katy Perry

H Katy Perry ξεπερνά για πολύ λίγο την Τaylor Swift, με 17.3 συνδρομητές στο Υοutube.

6.One Direction

Έχουν ξετρελάνει –δικαίως- τους millennials αλλά και τους νέους σε όλον τον κόσμο, ενώ έχει 17.91 εκατ. συνδρομητές στο VEVO κανάλι τους.

 5. Rihanna

Με 17.93 εκατ. συνδρομητές στο VEVO κανάλι της, η Rihanna μέσα σε δέκα χρόνια καριέρας έχει καταφέρει να αποκτήσει τον τίτλο της διασημότερης ποπ τραγουδίστριας.

4. Smosh

Τα πραγματικά τους ονόματα είναι Ian Hecox και Anthony Padilla. Πρόκειται για το «τρελό δίδυμο» της κωμωδίας από την Καλιφόρνια, το οποίο έχει το δικό του κανάλι στο Youtube από το2005, με 21.5 εκατ. συνδρομητές.

3. Youtube Spotlight

Στην τρίτη θέση της λίστας κατατάσσεται το κανάλι του Youtube, Spotlight. Έχει 23.1 συνδρομητές, ενώ διαλέγει αυτόματα τα τραγούδια που γίνονται viral.

2. HolaSoyGerman

O διάσημος κωμικός του Youtube από τη Χιλή, Gérman Alejandro Garmendia Aranis έχει φτάσει μέχρι στιγμής του 25.1 συνδρομητές, χωρίς να συμμετέχει ιδιαίτερα στο κανάλι όσο οι υπόλοιποι.

1. PewDiePie

Βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους του Youtube. O λόγος για τον PewDiePie (το πραγματικό του όνομα είναι Felix Kjellberg), οποίος έχει 40.5 συνδρομητές στο Youtebe, σχεδόν τους διπλάσιους από τον δεύτερο. Ο Kjellberg μάλιστα έβγαλε μόνο από το βίντεό του το 2014 περίπου 7.4 εκατ. δολάρια. Τα βίντεο είναι συνήθως «Let’s play», ενώ είναι ο πρώτος που έχει ξεπεράσει τα 10δισ. «plays».