Ποιοι οδηγούν την κούρσα του σταυρού στις ευρωεκλογές

Ποιοι οδηγούν την κούρσα του σταυρού στις ευρωεκλογές
Σφραγίδα δίπλα σε φάκελο στο 912ο Εκλογικό Τμήμα, στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω, για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα, ενώ πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος θα έχουμε λίγο μετά τις 9 καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τη μάχη του σταυρού που δίνουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Τους υποψηφίους που προηγούνται στην κούρσα του σταυρού για την εκλογή τους στην ευρωβουλή καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάσθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Την κούρσα των υποψηφίων για τη Νέα Δημοκρατία οδηγούν ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ο Βεγγέλης Μεϊμαράκης και ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα η Μαρία Σπυράκη, η Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο Γιώργος Κύρτσος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτος καταγράφεται στην δημοσκόπηση της Metron Analysis ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ακολουθούν οι Κώστας Αρβανίτης, Στέλιος Κούλογλου, Ελενα Κουντουρά, Αλέξης Γεωργούλης. Αντίστοιχα, στο Κίνημα Αλλαγής πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ακολουθεί η Εύα Καϊλή και οι κύριοι Γιώργος Καμίνης, Νίκος Παπανδρέου και Παναγιώτης Ιωακειμίδης.