Ποιοι σταθμοί του μετρό είναι κλειστοί μετά από εντολή της ΕΛΑΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διευκρινίζεται ότι σε αυτούς τους στθμούς οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Κλειστοί είναι μετά από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας και οι σταθμοί ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΣΕΠΟΛΙΑ, ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ και ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ.

Νωρίτερα έκλεισε ο σταθμός το μετρό στο ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ενώ από το πρωί κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό σε ΟΜΟΝΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και Μ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ένταση σε Καισαριανή, Σεπόλια, Σταθμό Λαρίσης. Πάνω από 100 προσαγωγές, ελεύθεροι οι επτά από την Πανεπιστημίου

Πάνω από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής σε διάφορα σημεία της Αθήνας, για παραβιάσεις της απαγόρευσης συναθροίσεων, ενώ ένταση και κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελευταία στα Σεπόλια, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται.

Σημειώνεται, πως λίγο νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στηνσυγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.