Πεινάσατε; Το Startup Grind Athens «σερβίρει» Forky

Πεινάσατε; Το Startup Grind Athens «σερβίρει» Forky

Όλα τα μυστικά του Food Entrepreneurship απ’ τον Μιχάλη Γκόντα στην επόμενη συνάντηση της startup οικοκοινότητας. 

Όσοι βρέθηκαν στη προηγούμενη συνάντηση του Startup Grind Athens  κουράστηκαν αφού έγιναν για λίγο douleutarades στο πλευρό του Ανδρέα Γραμμάτη και τους άνοιξε… η όρεξη.

Το Startup Grind συνεχίζοντας τα πιο interactive events της Αθήνας φέρνει κοντά σας τους πιο καινοτόμους νέους επιχειρηματίες της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη (ή το πιρούνι) παίρνει ο Μιχάλης Γκόντας, CEO & Co-Founder του Forky.

Τα λόγια μάλλον είναι περιττά για την πλέον γνωστή online υπηρεσία φαγητού που φέρνει σε λιγότερο από 15 λεπτά ποιοτικό σπιτικό φαγητό στη πόρτα σας!

Ο Μιχάλης συστήθηκε στο κοινό μαζί με τον συνεργάτη του Πέτρο Πιτσιλή το 2012 παρουσιάζοντας τη πλατφόρμα Cookisto που επέτρεπε σε όσους ήθελαν σπιτικό φαγητό να το αναζητήσουν ανάμεσα στους… γείτονες τους. Ως λάτρης του καλού φαγητού και των νέων τεχνολογιών ο Μιχάλης συνέχισε την επιχειρηματική του δραστηριότητα ιδρύοντας το Forky.

Τη στιγμή που στο μυαλό μας το delivery ήταν συνδυασμένο με το fast food ο Μιχάλης ήρθε να αποδείξει πως μπορούμε να τρώμε νόστιμα και υγιεινά με πολύ χαμηλό κόστος και φυσικά σε γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Ο Μιχάλης θα βρεθεί ανάμεσα σε επίδοξους επιχειρηματίες και όχι μόνο για να μιλήσει για την πλατφόρμα που έφερε την επανάσταση στις on demand υπηρεσίες στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση ύψους 3 εκατ. ευρώ που έχει αντλήσει μέχρι στιγμής και τη δημιουργία του πρώτου bot σε ελληνική υπηρεσία.

Η εταιρεία συνεργάζεται με ταλαντούχους chef με επικεφαλής το Χριστόφορο Πέσκια, καθώς και το Στέλιο Παρλιάρο για τα επιδόρπια, προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα γευστικά και ποιοτικά. Με τη χρήση της τεχνολογίας, το Forky κάνει την καθημερινή παραγγελία φαγητού πολύ εύκολη και γρήγορη μέσω του website και της εφαρμογής για κινητές συσκευές. Η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 200.000 παραγγελίες. Απασχολεί 120 εργαζόμενους και φιλοδοξεί να επεκταθεί περαιτέρω στην Ελλάδα και διεθνώς.

Αν θέλετε να μάθετε πως στήνεται μια σωστή επιχείρηση στον τομέα του φαγητού, δεν έχετε παρά να βρεθείτε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο Innovathens και να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά απ’ τον πιο επιτυχημένο εκπρόσωπο του χώρου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-michalis-gkontas/

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Μιχάλη Γκόντα (CEO & Co-founder Forky)

20:00 – Networking

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

Διαβάστε ακόμα:

Τι χρειάζεται για να γίνεις πετυχημένος food entrepreneur;

The food revolution