Πιο δύσκολο και από το να «μπείς» στο MIT το να βρεις εισιτήριο για το Star Wars: Galaxy’s Edge της Disneyland

Πιο δύσκολο και από το να «μπείς» στο MIT το να βρεις εισιτήριο για το Star Wars: Galaxy’s Edge της Disneyland
Ο επισκέπτης θα μπορεί να δοκιμάσει γαλάζιο γάλα «Bantha» και άλλες «παραξενιές».

Οι προκρατήσεις για το νέο θεματικό πάρκο Star Wars: Galaxy’s Edge της Disneyland εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από δύο ώρες, αποδεικνύοντας την έντονη ζήτηση για την ατραξιόν η οποία ξεκινά την λειτουργία στις 31 Μαΐου.

Η Walt Disney Corporation άρχισε να δέχεται κρατήσεις στις 10 π.μ. ώρα Ειρηνικού την Πέμπτη. Μέχρι τις 11:45 π.μ. τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. Ανησυχώντας για τον έλεγχο του πλήθους, ο γίγαντας της ψυχαγωγίας απαιτεί από τους πελάτες να εξασφαλίσουν τις τετράωρες κρατήσεις τους από την ημέρα έναρξης μέχρι τις 23 Ιουνίου – αντίθετα με την παράδοση της Disneyland.

Στη συνέχεια, η Disney θα χρησιμοποιήσει ένα εικονικό σύστημα αναμονής για τον έλεγχο των επισκεπτών. Οι επισκέπτες που διαμένουν στα τρία ξενοδοχεία της εταιρείας στο Anaheim της Καλιφόρνιας θα έχουν επίσης πρόσβαση.

Οι φαν σε συζητήσεις τους στα social media, παρομοίασαν την δυσκολία εξασφάλισης εισιτηρίου με το πόσο δύσκολο είναι να εισαχθείς σε ένα Ivy League, κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Το Galaxy’s Edge είναι η πιο πολυαναμενόμενη ατραξιόν που ανοίγει στην Disneyland εδώ και δεκαετίες. Η έκταση των 14 στρεμμάτων θα περιλαμβάνει μια προσομοιωμένη διαδρομή στο διαστημόπλοιο Millennium Falcon και μια καντίνα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παραγγείλουν γαλάζιο γάλα Bantha, και άλλα παράξενα από την δημοφιλή σειρά ταινιών.

Παρόμοια ατραξιόν θα ανοίξει τις πύλες της τον Αύγουστο στα Hollywood Studios της Disney στο Ορλάντο της Φλόριντα.