Ποιο πρόσωπο εμφανίζεται περισσότερo στα εξώφυλλα των περιοδικών;

Ποιο πρόσωπο εμφανίζεται περισσότερo στα εξώφυλλα των περιοδικών;

Δείτε ποια τραγουδίστρια με 19 εξώφυλλα έχει γίνει η «βασίλισσα των περιοδικών».

Έχετε προσέξει ποτέ πως στα εξώφυλλα των περιοδικών φιγουράρουν τα ίδια πρόσωπα; Υπάρχει λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

Ποιο είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται περισσότερα απ’ όλα στη πρώτη σελίδα των περιοδικών; Σύμφωνα με το MTV, η Rihanna είναι η «βασίλισσα των εξώφυλλων» με 19 cover stories την περασμένη χρονιά στα πιο γνωστά περιοδικά όπως Vogue, S Moda, W, Elle, Ebony, Harper’s Bazaar και άλλα.

Γιατί τόσα πολλά εξώφυλλα; Όλα δείχνουν πως η ποπ τραγουδίστρια και fashion icon αυξάνει τις πωλήσεις των περιπτέρων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιλογή της για να μπει στο εξώφυλλο του Harper’s οδήγησε σε αύξηση 0,8 % στις πωλήσεις των περίπτερων (120.000 αντίτυπα) , σύμφωνα με το Women’s Wear Daily.

Η αύξηση αυτή είναι ένα σημαντικό όφελος για μια βιομηχανία που πλήττεται και βλέπει τα έσοδα της να μειώνονται διαρκώς.

Την ίδια πορεία είχε και το περσινό εξώφυλλο της τραγουδίστριας στη Vogue που κατάφερε να αφήσει «πίσω» τους ανταγωνιστές.

Όπως όλα δείχνουν ο «θρόνος» της Ri-Ri δεν «τρέμει» αφού ούτε η αγαπημένη του αμερικανικού κοινού Taylor Swift μαζί με την καλύτερη της φίλη Karlie Kloss κατάφεραν να «σπάσουν» το φράγμα των αντίτυπων της Rihanna.