Ποιος κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram;

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Τζένιφερ Άνιστον είχε αποκτήσει ένα εκατ. ακολούθους σε πέντε ώρες και 16 λεπτά, όταν δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram πριν από περίπου έναν χρόνο. Τώρα, βρέθηκε κάποιος που την… «εκθρόνισε».

Το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον κατέρριψε ο 94χρονος Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, καθώς εντός ολίγων ωρών -γρηγορότερα και από την ηθοποιό του Χόλιγουντ- απέκτησε πάνω ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram.

Ο Βρετανός φυσιοδίφης, τηλεπαρουσιαστής και παραγωγός, φυσιογνώστης και αφηγητής ντοκιμαντέρ, κατόρθωσε να συγκεντρώσει επταψήφιο αριθμό ακόλουθων μέσα σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά από την είσοδό του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη, σύμφωνα με το Guinness World Records.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Τζένιφερ Άνιστον είχε αποκτήσει ένα εκατ. ακολούθους σε πέντε ώρες και 16 λεπτά, όταν δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η πρώτη ανάρτηση του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο ήταν ένα βίντεο που προειδοποιεί για τις περιβαλλοντικές καταστροφές.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει το κοινό για ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον.

Ήδη, ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο μετρά πάνω από 4,7 εκατ. ακολούθους.

Ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του ταξιδεύοντας και εξερευνώντας τον πλανήτη.

Είναι περισσότερο γνωστός για την συγγραφή και παρουσίαση της «Συλλογής της Ζωής», μιας σειράς εννιά ντοκιμαντέρ φυσικής ιστορίας που αποτελούν μαζί μια εκτεταμένη έρευνα στην ζωή των φυτών και των ζώων πάνω στη Γη, σε συνεργασία με τη Μονάδα Φυσικής Ιστορίας του BBC.