Ποιος θα είναι ο επιχειρηματίας της χρονιάς για το 2013;

Ποιος θα είναι ο επιχειρηματίας της χρονιάς για το 2013;

Οι τέσσερις υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Ernst & Young.

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι επιχειρηματίες για τον τίτλο «Επιχειρηματία της Χρονιάς 2013’» της Ernst & Young. Ο Ευάγγελος Σπανός από την Βιοϊατρική, ο Θεόδωρος Πασχαλίδης από την Grantex, ο Μάρκος Βερέμης από την Upstream και ο Σταύρος Ανδρέαδης από την ΣΑΝΗ επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Chipita A.E.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες διακρίθηκαν για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, το στρατηγικό προσανατολισμό, την πρωτοποριακή σκέψη και τον κοινωνικό αντίκτυπο της δραστηριότητάς τους .

Αναλυτικότερα, οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2013 είναι:

-Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας
Ευάγγελος Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Βιοϊατρική Α.Ε.

-Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας
Θεόδωρος Πασχαλίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Grantex Α.Ε.

-Δυναμικά αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας
Μάρκος Βερέμης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Upstream A.E.

-Πρωτοπόρος επιχειρηματίας
Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος, Όμιλος ΣΑΝΗ Α.Ε.

Διαβάστε την συνέντευξη του Μάρκου Βερέμη στο FortuneGreece.com

Οι τέσσερις επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα βραβευθούν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2013, σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο «World Entrepreneur Οf The Year» στο Monte Carlo τον Ιούνιο του 2014.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ernst &b Young Ελλάδας κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, επεσήμανε: «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από ικανούς Έλληνες επιχειρηματίες, που δημιουργούν και διοικούν δυναμικές και σταθερά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, που αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες, απαντούν στις προκλήσεις και αντιστέκονται στην κρίση, προβάλλοντας φωτεινά παραδείγματα υπευθυνότητας, παραγωγικότητας, κοινωνικής ευαισθησίας και καινοτομίας».

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: O άνθρωπος που έμαθε την Ευρώπη να τρώει κρουασάν