Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαλιάς
O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μιλάει στην ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα, σε αίθουσα του υπουργείου Υγείας, Αθήνα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγίο Όλγα, όπου νοσηλευόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Δευτέρα, έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, εξήλθε σε άριστη κατάσταση και έλαβε οδηγίες να παραμείνει για λίγες ημέρες στο σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγία Όλγα αναφέρει:

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική.

Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον».