Πυρκαγιές στην Αρχαία Ολυμπία: Αναζωπυρώσεις σε Δούκα, Λάσδικα και Λάλα

Πυρκαγιές στην Αρχαία Ολυμπία: Αναζωπυρώσεις σε Δούκα, Λάσδικα και Λάλα
Πυροσβέστης επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική περιοχή στη Σταμάτα, Αττικής, την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021. Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι μεταξύ Σταμάτας και Ροδόπολης και μαίνεται αυτή την ώρα. Στο σημείο επιχειρούν 68 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ τα εναέρια μέσα που συνδράμουν είναι 5 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Σημειώνεται, ότι την επιχείρηση συντονίζει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στα σημεία βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις εστίες της φωτιάς, πριν επεκταθούν.

Νέες αναζωπυρώσεις σε περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην Ηλεία.

Ειδικότερα, αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές Δούκα, Λάσδικα και Λάλα και στα σημεία βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις εστίες της φωτιάς, πριν επεκταθούν.