Πιστοποίηση Microsoft Gold Cloud Business Applications για την DIS

Πιστοποίηση Microsoft Gold Cloud Business Applications για την DIS

Η DIS – Dynamic Integrated Solutions πιστοποιήθηκε ως Gold Cloud Business Applications από τη Microsoft καλύπτοντας τα νέα πιο απαιτητικά κριτήρια. Είναι η ανώτατη πιστοποίηση για τις Επιχειρηματικές Εφαρμογές Microsoft Dynamics 365.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα των 50 πιστοποιήσεων σε Microsoft Dynamics 365 που κατέχει η DIS, έχοντας επενδύσει περισσότερες από 5,000 ώρες σε εκπαίδευση στη συγκεκριμένη τεχνολογία κατά το τρέχον έτος. Η DIS έχει ολοκληρώσει 70 Microsoft Dynamics 365 έργα επιτυχώς μέχρι σήμερα σε όλες τις εκδόσεις των επιχειρηματικών εφαρμογών. Συνολικά 22 κορυφαίοι οργανισμοί έχουν επενδύσει στην DIS και στο Microsoft Business Cloud (9 άνω των 100 χρηστών) και είναι έτοιμοι σήμερα για τις προκλήσεις του μέλλοντος.­­

Η εν λόγω διάκριση έρχεται να συμπληρώσει την ανοδική  πορεία της DIS, ειδικά κατά την τρέχουσα χρονιά όπου η εταιρεία βραβεύτηκε με τον τίτλο Cloud Provider of the Year 2021 στα Cloud Computing Awards που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias.

Η DIS έχει 13 competencies (10 Gold & 3 Silver), έχει δημοσιεύσει 9 πιστοποιημένες και προτιμητέες ISV λύσεις στο Microsoft AppSource και οι υπηρεσίες της έχουν πιστοποιηθεί ως Microsoft Catalyst Ready.

Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, δήλωσε: «Αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα της DIS που κατάφερε σε δύσκολες συνθήκες να πιστοποιηθεί στο ανώτατο επίπεδο των Cloud Business Applications και να είμαστε οι μοναδικοί συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα με αυτήν την πιστοποίηση στον τομέα του cloud ERP. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή της ομάδας μας διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.»

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director της Microsoft για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο ανέφερε σχετικά: «Οι απαιτήσεις από τους συνεργάτες αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, καθώς τα Gold Competencies απονέμονται μόνο σε εκείνους που επιδεικνύουν εμπειρία, τεχνογνωσία και αμείωτη απόδοση. Η απόκτηση του Microsoft Gold Cloud Business Applications Competency είναι απτή απόδειξη της επένδυσης της DIS στην ανάπτυξη των ικανοτήτων της πάνω στις Microsoft επιχειρηματικές εφαρμογές. H πιστοποίηση της τεχνογνωσίας της στα προϊόντα Dynamics 365, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο, καθιστά την DIS αξιόπιστο συνεργάτη στην επιτυχή εφαρμογή των λύσεων Microsoft Dynamics 365 σε κάθε εταιρεία».